Verschil tussen Jump Drives & Flash Drives

USB jump schijven en USB flash drives verwijzen naar hetzelfde type apparaat. Meerdere namen zijn gegeven aan de technologie, waaronder USB-sticks, pen drives en USB-sticks. USB flash drives zijn draagbare apparaten die het gemakkelijk maken om de computer bestanden over te dragen. USB-jump-drives en flash drives maken beide gebruik van hetzelfde type flash-technologie die het mogelijk maken bestanden worden opgeslagen op de schijf.

Functie

De functie van de USB flash drive is om digitale bestanden op te slaan om voor mobiliteit. USB flash drives komen in een breed scala van het geheugen capaciteiten die het mogelijk maken om een ​​groot aantal bestanden op te slaan op een enkel apparaat. USB flash drives te gebruiken flash memory technologie die geen bewegende delen in de aandrijving zelf vereist. Wanneer bestanden worden opgeslagen op de USB-stick een elektronisch signaal wordt naar een geheugen circuit gelegen in het station. Het elektronische signaal instrueert het geheugen circuit om het bestand informatie over de USB-stick op te slaan.

Kenmerken

Afhankelijk van de fabrikant van de USB Jump Drive, kunnen extra nut functies aanwezig zijn wanneer de drive in een vrije USB-poort van de computer is geplaatst. Sommige modellen van USB flash drives zijn voorzien van een user interface die het mogelijk maakt voor eenvoudiger kopiëren van bestanden van een computer harde schijf naar de USB-apparaat. Andere kenmerken van USB flash drives kan voorkomen dat de aandrijving wordt beschadigd onder extreme omstandigheden.

Grootte

Opslagcapaciteiten in USB flash drives variëren in grootte tot 64 gigabyte. Het ontwikkelen van de technologie is consequent verhogen van de hoeveelheid opslagcapaciteit beschikbaar in de USB flash drives.

misvattingen

Als middel marketing USB stick basis van hun draagbaarheid, zijn verschillende namen geassocieerd met de inrichting. Verschillende fabrikanten kunnen verwijzen naar USB flash drives onder verschillende namen, waaronder jump schijven of USB-sticks, die kunnen lenen aan de misvatting dat deze zijn verschillende apparaten met behulp van verschillende technologieën. Al deze apparaten maken gebruik van dezelfde flash-memory technologie. Maar de specifieke kenmerken van het apparaat kan variëren op basis van de fabrikant.

voordelen

USB flash drives bieden voordelen boven hun draagbaar formaat. USB flash drives opereren vanuit Universal Serial Bus controllers die zijn voorgeïnstalleerd op computers. Omdat USB flash drives niet de noodzaak om elke specifieke drivers om het apparaat ze kunnen worden gebruikt op meerdere computers te bedienen installeren door ze gewoon de stekker in een vrije USB-poort vereist.