Gratis Online Basic Computer Training

Gratis Online Basic Computer Training


Om een ​​hoger betaalde baan te krijgen of om beter in de baan die je hebt uit te voeren, kan basale computervaardigheden nodig zijn. Degenen die niet met een computer kunnen omgaan kunnen gratis computer training krijgen om zich meer tech-savvy te maken. Er zijn online programma's die basisvaardigheden op de computer training. Basic computer training kan anders worden gedefinieerd afhankelijk van de individuele, maar de vrije training is mogelijk op vele niveaus.

Zelfbeoordeling

Om te bepalen wat voor soort computer training die u nodig hebt, identificeer je sterke en zwakke punten met betrekking tot uw huidige computer kennis. Bent u al bedreven in het e-mailen en het gebruik van tekstverwerking software? Maak een lijst van alle dingen die je kunt doen op de computer en de onderwerpen die u wilt meer informatie over te krijgen. Deze analyse zal toelaten om specifiek te zoeken naar vrije training in gebieden waar je zwak bent of hulp nodig hebt.

Online Training Format

Websites die gratis online computer training zal variëren in inhoud. Sommige websites zullen u trainen softwaretoepassingen door te laten zien van een video met een instructeur loopt u door de grondbeginselen van computergebruik. U kunt ook training waar je bent in een gesimuleerde omgeving en u zult hands-on ervaring op te doen met behulp van de software. Tenslotte zijn er websites waar je moet de software die u geïnteresseerd bent in het leren van vooraf geïnstalleerd zijn, en je kunt dan volgen samen met de instructeur op de website.

Besturingssystemen

Pc-gebruikers moeten een algemeen begrip van de Windows-besturingssystemen. De meeste functies die u nodig hebt om computer applicaties draaien op basis van uw begrip van het besturingssysteem dat u gebruikt. Websites zoals Gcflearnfree.com trainen u op Windows 98, Windows XP en Windows 7. In de meeste werkplekken, Windows XP is de meest gebruikte besturingssysteem. Veel bedrijven hebben nog geen upgrade naar Vista of Windows 7, want het is erg duur voor een organisatie om besturingssystemen te upgraden als gevolg van licentiekosten.

internet Opties

Veel werkgevers kan het nodig zijn om fundamenteel onderzoek en andere dingen te doen online, en dit vereist dat u een goed begrip van het internet. Er zijn een paar internet browsers kunt u kiezen uit, met Internet Explorer, Firefox en Safari zijn de meest gebruikte. De internetbrowser bieden gratis training, en je leert over het downloaden, veiligheid op internet, browsen en zoeken binnen de Internet browser, en het uitvoeren van eenvoudige zoekopdrachten op internet.

Basic Software

Bij het online leren, moet je ook leren van de basis office software; Microsoft Word, Excel, PowerPoint en andere tekstverwerkings- suites. Gcflearnfree.com of uw lokale ministerie van Arbeid kan ook gratis online bronnen voor het leren van software basics. Wees voorzichtig bij het onderzoek naar gratis online computer training websites, en zorg ervoor dat ze legitiem zijn. Heeft financiële informatie om een ​​"gratis" site niet geven.