Hoe maak je een nieuw e-ID

Hoe maak je een nieuw e-ID


Een e-mail-ID wordt ook wel uw e-mailadres. Het is wat je gebruikt om in te loggen in je e-mailaccount en is ook het adres waar mensen die u kunt e-mailen. Sommige e-mailprogramma's, zoals Outlook en Thunderbird, kunt u meer dan één e-ID of gebruikersnaam, gekoppeld aan een bepaald e-mailadres hebben. Hoe dan ook, kunt u een nieuwe e-ID snel en gemakkelijk. Veel mensen hebben alternatieve e-mailadressen voor werk en gezin, of voor ongewenste e-mail.

instructies

System gebaseerde e-mail programma's

1 Log in op uw systeem op basis van e-mail, zoals Outlook of Thunderbird.

2 Klik op "Accounts" en dan "Users". Als uw specifieke-systeem op basis van e-mailprogramma kunt u extra e-mailadressen te creëren voor hetzelfde e-mailadres, ontvangt u een optie die zegt: "gebruiker" of "Maak een extra e-ID." Klik op deze optie.

3 Kies een gebruikersnaam of voer een gebruikersnaam die u al gebruikt. Vul een wachtwoord in. U moet de primaire gebruiker van de e-mailaccount om extra id's te maken, want je moet controleren of de ID kan worden gebruikt op uw e-mail. Wanneer u extra id's te maken, vergeet dan niet om in te loggen als uw originele ID, of de eerste die de Internet Service Provider voor u gemaakt.

Gratis e-mailsystemen

4 Ga naar de homepage voor de gratis e-mailsysteem dat u gebruikt, maar niet inloggen. Gratis e-mail, zoals Yahoo of Gmail, is het niet mogelijk om afzonderlijke logins of ID's voor elk account te hebben. De enige manier om extra gratis e-mail-id's te maken is een andere gratis e-mailaccount van hetzelfde systeem te creëren.

5 Kies "Create Account" of "Sign Up" om te beginnen met een ander e-ID te maken.

6 Kies een gebruikersnaam, een weergave naam en geef uw voor- en achternaam. Gratis e-mails, is het acceptabel om een ​​pseudoniem of een valse naam te gebruiken voor uw aanvullende e-mailaccounts. Veel mensen gebruiken varianten van hun eigen namen voor extra IDs.

7 Voer extra informatie om het teken-up te voltooien. Deze informatie kan ook uw adres, een telefoonnummer of uw geboortedatum. U in alleen de velden die zijn gemarkeerd als moeten vullen.