Hoe te verwijderen Alle Ongelezen Mail at Once Met behulp van Outlook Express

Outlook Express is een basisversie van Microsoft Outlook e-mail client, die is opgenomen met verschillende versie van Internet Explorer, waardoor het de de facto e-mailclient op tal van Windows-gebaseerde machines. Het programma kan versturen en e-mail van zowat elke POP3- of IMAP-e-mailadres, en kan ook fungeren als een nieuwslezer. Na verloop van tijd, kan uw e-mail inbox opgeblazen met e-mail die je zelfs nooit de moeite genomen om open te worden, maar een eenvoudige "Select All" en verwijder ook geen e-mail lezen die u wilt behouden verwijderen. Om gewoon verwijderen ongelezen e-mail, moet je eerst leren hoe u de ongelezen e-mail alleen weergegeven.

instructies

1 Dubbelklik op het pictogram Outlook Express om het programma te starten. Geef het programma een minuut aan een nieuwe e-mail te downloaden, en lees alles wat van belang zou kunnen zijn, zodat je niet per ongeluk iets wat je zou willen houden verwijderen.

2 Klik op het menu "View" aan de bovenkant van het scherm. Beweeg uw muis over "Huidige weergave" en kies "Hide Berichten lezen." Dit zal alleen je ongelezen berichten achter te laten op het scherm.

3 Druk op 'Ctrl + A "om al uw zichtbaar e-mail te selecteren. Druk op "Delete" om de e-mail te sturen naar de verwijderde items map, of druk op "Shift" en "Verwijderen" om de berichten definitief te verwijderen. Je moet op "Ja" om te bevestigen dat u wilt deze items definitief te verwijderen.

4 Klik op het menu "View" en beweeg je de muis over "Huidige weergave." Kies "Alle berichten weergeven." Uw gelezen berichten zal nu weer op uw scherm.