Hoe afmelden voor HoverSpot

HoverSpot, opgericht in 2007, is een van de vele websites die social networking en dating combineert in een poging om mensen bij elkaar online te brengen. Als u HoverSpot hebt geprobeerd en besloten dat u liever om te socialiseren op andere websites, hoeft u niet om uw account te behouden. Door de toegang tot de instellingen die beschikbaar zijn op uw HoverSpot startscherm, kunt u zich afmelden van de website en uw accountgegevens permanent verwijderd.

instructies

1 Navigeren in uw webbrowser om HoverSpot.com. Typ uw e-mailadres en wachtwoord in de velden onder "Leden" aan de rechterkant van de pagina en klik op "Login" om het startscherm voor uw account weer te geven.

2 Klik op 'Accountinstellingen' in de sectie "Beheren" in de buurt van het midden van de pagina.

3 Scroll naar de onderkant van het venster onder "Wijzig uw HoverSpot instellingen" en klik op de link "Account annuleren".

4 Typ het e-mailadres en wachtwoord van uw HoverSpot account en klik op de knop 'Verzenden'.

5 Typ een kort bericht uit te leggen waarom u zich wilt afmelden van HoverSpot, en klik vervolgens op "Ja." Dit schakelt uw HoverSpot-account en geeft een bericht waarin wordt bevestigd dat uw gegevens van de website binnen 24 uur worden verwijderd.