Hoe kan ik een Embedded Chart in een Works Spreadsheet Maak

Hoe kan ik een Embedded Chart in een Works Spreadsheet Maak


Microsoft Works is een office suite vergelijkbaar met Microsoft Office; Het is minder kostbaar, maar hebben minder functies. Het omvat de mogelijkheden om tekstdocumenten, spreadsheets en databases te produceren. Latere versies van Microsoft Works ook een kalender applicatie en een woordenboek. In oktober 2009 heeft Microsoft aangekondigd dat zij niet meer zouden produceren Werken na 2010 en zou worden het produceren van een mindere versie van Microsoft Office op zijn plaats genaamd Officer Starter. Dit is momenteel in productie.

instructies

1 Open Microsoft Works Spreadsheet en open een nieuw vel.

2 Voer de informatie in de spreadsheet die u wilt gebruiken bij het maken van een grafiek. Deze informatie moet voordat u de grafiek functie te gebruiken worden ingevoerd.

3 Selecteer het volledige scala van informatie die u in de grafiek wilt laten geplaatst.

4 Klik op "Extra" en vervolgens "Maak een nieuwe grafiek." Een nieuw dialoogvenster grafiek verschijnt.

5 Selecteer het type diagram dat u zou willen. Deze opties worden weergegeven op de rechterkant van het dialoogvenster, met een voorbeeld van de grafiek. Klik op "Ok."

6 Klik op "Edit" en vervolgens "Legend / series labels."

7 Verwijder het vinkje bij de optie voor Auto serie labels en voer uw eigen gegevens in de velden. Dit zal u toelaten om uw eigen legendes te noemen.

8 Klik op "Format" om de kleur, lettertype en arcering van de grafiek te veranderen.

9 Bewerk eventuele aanvullende informatie in de grafiek om het te krijgen naar uw wens. Sla het bestand op.