Hoe kan ik niet de standaard VGA Driver

Hoe kan ik niet de standaard VGA Driver


Sommige computerschermen hebben specifieke drivers die kunnen worden geladen. Deze drivers kunnen eigenschappen zoals kleur Specifieke instructies voor monitor of beperken van de monitor om alleen die besluiten dat het kan weergeven is. Als Windows niet in staat is om de aard van de monitor die is aangesloten op uw computer detecteren wanneer deze is geïnstalleerd, kan je eindigen met een generieke monitor installeren zoals 'Generic PnP Monitor "of" Standard VGA 640x480. " Dit kan uw monitor weergave resolutie veel lager dan de capaciteit. Werk uw monitor driver om dit probleem op te lossen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Eigenschappen" als u werkt met Windows XP of "Personaliseer" als u Windows Vista of 7.

2 Klik op het tabblad 'Instellingen' en klik op de knop 'Geavanceerd' als u werkt met Windows XP. Als u werkt met Windows Vista, klikt u op de link "Display Settings" aan de onderkant van het venster, klik op de knop "Geavanceerde instellingen". Als u werkt met Windows 7, klikt u op 'Weergave', 'Change Display Settings "en" Geavanceerde instellingen. "

3 Klik op het tabblad "Monitor" en klik op de knop "Eigenschappen".

4 Klik op het tabblad "Driver", klik vervolgens op de "Update Driver" knop.

5 Klik op "Niet zoeken, zal ik de driver te installeren kies" als u werkt met Windows XP, of "Zoek en installeer driver software handmatig" als u Windows Vista of 7.

6 Klik op "Ik wil kiezen uit een lijst."

7 Verwijder het vinkje uit het vakje "Toon compatibele hardware" als de monitor die u wilt gebruiken niet wordt weergegeven.

8 Selecteer de monitor driver die u wilt gebruiken (bijvoorbeeld "Super VGA 1600x1200") en klik op 'Volgende'. De gekozen driver is geïnstalleerd.

9 Klik op "Sluiten" of "OK" in elke open raam, start de computer opnieuw als daarom wordt gevraagd.

Hints

  • Sommige beeldschermen fabrikanten leveren hun eigen bestuurders met automatische installatie programma. Controleer de website van uw monitor fabrikant voor deze bestuurders. Als dit soort driver wordt verstrekt, downloaden en uitvoeren van het installatieprogramma om uw monitor stuurprogramma bij te werken.