Hoe te vervangen door een thuisadres met Paypal

Hoe te vervangen door een thuisadres met Paypal


PayPal is een online betaalservice opgericht in 1998. Het staat u toe om items te kopen, geld overmaken en de betalingen te accepteren. Het heeft meer dan 20 onderscheidingen gekregen voor haar diensten, en heeft meer dan 153 miljoen accounts, volgens zijn website. Het is een handige dienst nu eigendom van eBay. Met PayPal kunt u toevoegen en adressen eenvoudig bewerken. Het vervangen van adressen is een handige functie die deel uitmaakt van uw PayPal-profiel.

instructies

Hoe te vervangen door een thuisadres met PayPal

1 Toegang tot uw PayPal-rekening. Meld u aan bij PayPal; je account overzicht pagina verschijnt op het computerscherm. De rekening overzicht zal de recente activiteit in uw account en een geactualiseerde balans in uw account.

2 Klik op 'Profile'. De Profile knop bevindt zich in de rechterbovenhoek van de pagina. Een drop-down lijst zal verschijnen. Klik op 'toevoegen of bewerken adres. " U kunt 30-mailadressen gekoppeld aan uw account te hebben. Zodra de pagina is geladen zal het huidige adres of adressen u op dossier met PayPal te zien.

3 Klik in de rechterbenedenhoek op "Add". Hiermee kunt u een extra adres toe te voegen. De nieuwe pagina zal u vertellen hoeveel adressen u op dit moment in ons bestand. Vul de gegevens voor de vervangende adres. Klik op 'Opslaan'.

4 Klik op "Maak huis." Nadat u het adres op te slaan, zal de pagina te laden met uw lijst van de huidige adressen, met inbegrip van het nieuwe adres. Klik op de cirkel links van de vervangende of nieuwe adres. Klik nu op "Maak Thuis" en het nieuwe adres zal uw huisadres worden.

5 Voer een creditcard. Als u een creditcard met het nieuwe woonadres koppelen, zorg ervoor dat uw credit card heeft hetzelfde adres. klikt u op de knop Bewerken voor het nieuwe adres. Wanneer de pagina verschijnt, klikt u op "Profile" en "toevoegen of bewerken Credit Card."

Hints

  • Als u niet beschikt over een PayPal-account hebt, ga dan naar hun website en klik op "Sign Up."
  • Verwijder oude adressen en credit cards u niet meer gebruikt.