Wat voor soort RAM-geheugen werkt op een Dell-computer?

Wat voor soort RAM-geheugen werkt op een Dell-computer?


Hoewel ze allemaal afkomstig uit dezelfde fabrikant, doen verschillende Dell modellen niet hetzelfde type geheugen in beslag nemen. Het type RAM compatibel met de Dell afhankelijk van de specifieke computermodel.

Laptop versus Desktop

Als u een desktop, uw systeem neemt waarschijnlijk Dual In-line Memory Modules (DIMM's). Laptops gebruiken meestal Small Outline Dual In-line Memory Modules (SO-DIMM). Terwijl soortgelijke als het gaat om prestaties, SO-DIMM's zijn kleiner dan DIMM's, zodat ze kunnen passen in meer beperkte ruimte van een laptop.

Waar te zoeken

Het vinden van het type geheugen dat u nodig heeft is vrij eenvoudig. De beste plaats om te kijken is in de handleiding van uw Dell eigenaar. Het moet een deel met betrekking tot het geheugen bevatten, vertelt u precies wat voor soort je nodig hebt en hoe om te upgraden. Anders, veel websites kunt u het geheugen behoeften te bepalen. Voer uw computer merk en model (zie bronnen).

Verenigbaarheid

Wanneer u besluit om uw Dell-geheugen upgraden, zorg ervoor dat u precies het juiste type is erg belangrijk. Het installeren van de verkeerde type geheugen dat kan resulteren in een totale mislukking systeem.