Hoe te kiezen Computer Hardware Components

Hoe te kiezen Computer Hardware Components


Het is belangrijk om te kiezen van uw computer hardware componenten voorzichtig, of je ze nodig hebt voor computer upgrades of een PC computer te bouwen vanaf nul. Lees verder om te leren hoe:

instructies

1 De Moederbord - dit is een van de belangrijkste onderdelen die u koopt voor uw computer-to-be. Het type moederbord je koopt zal afhangen van het beoogde doel van de computer - of het nu een goedkope computer voor de kinderen, of een high-end computer voor video-gaming en video-editing. Als u van plan bent om de nieuwste CPU's gebruiken, heeft u een moederbord dat compatibel is met het nodig hebben. Je moet bijzondere zorg te nemen bij het kiezen kies je moederbord, omdat het de beperkingen van uw computer zal bepalen. Bijvoorbeeld, als u meerdere USB-poorten wilt, moet je ervoor zorgen dat je moederbord dat aankan.

2 De CPU - Als uw moederbord een CPU bevat, moet u die van uw moederbord pin configuratie past, en een kloksnelheid die binnen uw budget en voorkeuren past te selecteren. Wilt u een high-end computer te bouwen, zou ik adviseren u een dual processor (Intel Core 2 Duo) gebruiken. De Pentium 4 processor is een ander een goede keuze.

3 RAM chips aanzienlijk bepalen hoe efficiënt de computer draait en beïnvloedt hoeveel programma computer vlot kan werken tegelijkertijd. Voor optimale prestaties te kopen ten minste 512MB- 1 GB RAM.

4 Voeding - Als uw zaak kwam niet met een voeding, moet u een die goed past in uw geval en heeft een werkende ventilator te kopen. 300 watt is voldoende, maar als je wilt de nieuwste videogames te spelen, moet je een beetje hoger te gaan.

5 Optisch station - Je moet op een cd of dvd-rom-drive te kopen. Zorg ervoor dat ze ook zijn ontworpen om cd's en dvd's te branden, tenzij je hebt geen behoefte aan deze functie.

6 De harde schijf - Je moet een harde schijf die past bij uw behoeften en voorkeuren te selecteren. Idealiter moet je krijgt een op zijn minst 120 GB, zodat u zich geen zorgen te maken over het upgraden in de toekomst. Zorg er ook voor dat uw harde schijf overeenkomt met de pin-configuratie op uw moederbord.

7 Besturingssysteem - Het is cruciaal om een ​​besturingssysteem dat is goed afgestemd op uw wensen en voorkeuren te kiezen. Ik zou Windows XP, Windows Vista suggereren, of zelfs een van de laatste in de reeks van Linux-besturingssystemen als je een die-hard fan.

Hints

  • Zie onze gerelateerde eHow op "Hoe kan ik een computer te bouwen in 10 stappen" http://www.ehow.com/how_4859671_build-computer-steps.html