Hoe u foto's herstellen

Als je hebt een doos vol oude foto's die verliezen hun glans, hoef je niet om ze te laten verdwijnen. Om uw belangrijke foto's op te slaan, kunt u overwegen over te dragen naar een digitaal formaat. Zodra ze digitaal zijn, kunt u uw foto's niet worden vernietigd door de tijd. Met alle van de verbazingwekkende mogelijkheden van de consument foto-editing software, zodra uw foto's zijn in digitaal formaat, is het ook mogelijk om te herstellen en verbeteren van die foto's tot ze dicht bij hun oorspronkelijke staat.

instructies

Met behulp van Photoshop Elements

1 Scan uw foto's als je ze nog niet hebt op je computer. U kunt een kwaliteit scanner te kopen en scan de beelden zelf of u kunt ze naar een winkel die foto ontwikkeling biedt. De meeste foto-ontwikkelaars hebben ook de mogelijkheid om oude foto's te scannen en op te slaan op een cd voor je.

2 Open Photoshop Elements, een software voor fotobewerking voor beginners.

3 Ga naar "Quick Fix". De "Quick Fix" knop verschijnt aan de bovenkant van het scherm elementen. Wanneer het venster "Quick Fix" wordt geopend, zullen de foto's verschijnen in het midden van het gereedschap. Als u wilt zien uw originele foto en de veranderde foto side-by-side kiezen voor een van de "Voor en na" opties in het drop-down "View" lijst.

4 Gebruik de Smart Fix slider tool. Het verschijnt onder het tabblad 'Algemeen Fixes ". De Smart Fix instrument zal automatisch de juiste grootste deel van de foto, s gebreken. U kunt deze tool gebruiken twee keer op een rij om meer drastische veranderingen te krijgen. In een zwaar beschadigd foto, de eerste fix brengt over het algemeen van de juiste kleuren en de tweede scherper het beeld.

5 Verwijder kleine vlekken en scheuren met andere instrumenten Photoshop Elements '. The Spot Healing tool zal automatisch betrekking hebben op een merk door het gebruik van de pixels rond het voor begeleiding. De Clone Stamp tool kunt u een doelgebied op de afbeelding te kopiëren en de pixel-gegevens overbrengen naar een andere plek op je afbeelding. Wanneer u deze twee instrumenten onder de knie hebt, kunt u kleine oneffenheden met gemak te elimineren.

Met behulp van Paint Shop Pro

6 Open de gescande afbeelding in Paint Shop Pro.

7 Bedek rips en andere oneffenheden met kopiëren en plakken. Om een ​​teken te dekken, ga dan naar een plek op de pagina die het zelfde als de plek die u probeert op te lossen lijkt. Bijvoorbeeld, als je probeert om een ​​merk op een muur te dekken, gaat u naar een ander deel van de muur. Gebruik ofwel de ronde of rechthoekige selectie gereedschap om een ​​deel van de foto te selecteren en Ctrl + C om te kopiëren. Gebruik de selectie tool om de markering op de foto te selecteren en gebruik Ctrl + P om te plakken. Het gedeelte dat u hebt gekopieerd zal bestrijken nu de sectie waar het merk.

8 Gebruik de Retouch Tool. Het ziet eruit als een wijsvinger klaar om te smeren, en dat is precies wat het doet. Als er kleine vlekken, gebruik retoucheringsfunctie voorzichtig smeren de omringende pixels net genoeg om de slechte plek dekken.

9 Probeer de Scratch Remover Tool om scheuren en krassen te verwijderen. Deze tool werkt het beste op een eenvoudige, effen oppervlak. Het werkt net als de Spot Healing gereedschap in Photoshop Elements, met behulp van de pixels directe omgeving van het beschadigde gebied in de kleur gegevens in te vullen.