Hoe de Microsoft Printspooler Speed ​​& Issues Via RDP Tweak

Hoe de Microsoft Printspooler Speed ​​& Issues Via RDP Tweak


De Microsoft Windows-besturingssysteem maakt gebruik van een service genaamd de print spooler die draait op de achtergrond en is verantwoordelijk voor de overdracht van computerdata naar het geheugen van de printer. Standaard wordt de print spooler dienst geconfigureerd om het afdrukken te stellen tot een aanzienlijke hoeveelheid van de computer gegevens met succes is doorgegeven aan het geheugen van de printer. Echter, als beheerder, kunt u het Remote Desktop Protocol (RDP) te gebruiken om in te loggen op een computer en pas de print spooler snelheid.

instructies

1 Open het menu Start op uw pc en uitbreiden van de "Alle Programma's" of "Programma's" lijst.

2 Vouw de map "Accessoires" en klik op het icoon "Remote Desktop Connection".

3 Vul het "Computer" veld met het IP-adres of de hostnaam van de computer die u wilt openen en klik op "Connect".

4 Vul uw administratieve gebruikersnaam en wachtwoord wanneer u wordt gevraagd om te authenticeren met de externe computer. bureaublad van de computer wordt dan geopend in een virtuele omgeving.

5 Open het menu Start op het bureaublad van de externe computer en klik op "Printers en faxapparaten" of "Apparaten en printers."

6 Klik met de rechtermuisknop op de primaire printer van de computer en kies "Eigenschappen" in het contextmenu.

7 Ga naar de "Advanced" tab aan de bovenkant van de pop-up venster.

8 Selecteer het keuzerondje naast "rechtstreeks afdrukken naar de printer."

9 Druk op de knop "OK" om de instellingen op te slaan. Deze aanpassing zal de snelheid van de print spooler de dienstverlening te verbeteren en op te lossen wachtrij problemen en vertragingen.