Hoe kan ik Office 2003 Upgrade naar 2007 voor de XP

Als u Microsoft Office 2003 op uw computer, kunt u een naadloze upgrade naar de Microsoft Office 2007 editie doen. Als u gebruik maakt van een computer waarop het besturingssysteem Windows XP wordt uitgevoerd, zult u in staat om de upgrade te doen, zoals Office 2007 werkt op XP. Een installatie disk nodig voor de upgrade, die u kunt kopen bij een leverancier die Microsoft Office-software verkoopt.

instructies

1 Zet uw installatie-cd in het optische station van uw computer. De installatiewizard wordt automatisch gestart. Als dit niet gebeurt, kunt u dubbelklikken op het bestand "setup.exe" op de schijf van "My Computer" om de installatiewizard te starten.

2 Typ de productcode, dat is 25 tekens, op het scherm dat u vraagt ​​om het. U kunt het product sleutel uit de binnenkant van de plastic behuizing die de installatie schijf houdt te krijgen. Klik op "Doorgaan" als je het hebt ingevoerd.

3 Lees de software licentievoorwaarden. Om verder te gaan met de installatie, moet u de voorwaarden accepteert en klik op "Doorgaan."

4 Klik op "Upgrade" en kijk naar de voortgangsbalk als uw upgrade installeert. Het proces doorgaans 15 tot 20 minuten.

5 Selecteer "Close" op het scherm dat u laat weten de upgrade was een succes en heeft voltooid. U krijgt dan meteen een pop-up met de vraag of u wilt uw computer nu of later opnieuw op te starten. Een reboot moet worden gedaan om de afwerking van de te installeren.