Heeft PayPal Accepteer Prepaid Credit Cards?

PayPal money transfer service stelt u in staat om online geld te verzenden en ontvangen via uw e-mailadres als een referentie-account. Wanneer u uw PayPal-account te storten of een betaling, zijn er verschillende opties voor u beschikbaar. Onderzoeken hoe creditcards en prepaid pinpassen worden verwerkt door PayPal kan u een extra subsidiemogelijkheden via uw PayPal-rekening.

Het toevoegen van fondsen

PayPal werkt samen met MoneyPak de MoneyPak prepaid debit cards te gebruiken voor de financiering van PayPal-rekeningen. Als je geld en je wilt om het over te dragen aan uw PayPal-rekening, de aanschaf van een MoneyPak kaart met uw geld en voer het MoneyPak kaartnummer in de sectie 'Geld toevoegen' van uw PayPal-rekening. Uw middelen beschikbaar zijn onmiddellijk na indiening.

Het maken van betalingen

Als u een factuur of geld verzoek van een PayPal-gebruiker die de mogelijkheid om te betalen met uw credit card in plaats van uw PayPal-rekening omvat ontvangen, zal Paypal het kaartnummer voor de verwerking van betalingen op voorwaarde dat uw prepaid kaart heeft een Visa / MasterCard-logo. Prepaid kaarten met het logo van een grote credit bedrijf worden verwerkt door de meeste leveranciers als een traditionele kaart.

PROFIEL Credit Cards

PayPal accepteert prepaid credit cards in de toevoegen / bewerken Credit Card gedeelte van je profiel, zolang de voorafbetaalde kaart wordt uitgegeven door een grote credit card-netwerk, zoals Visa of MasterCard. De kaarten toegevoegd in deze sectie worden gebruikt voor de identiteit en het adres verificatie, maar ook als back-up financiering voor uw PayPal-rekening. Registreer de kaart naar uw factuuradres ter verificatie.

overwegingen

Veel prepaid-kaarten maandelijkse servicekosten en vergoedingen voor deposito's en andere transacties. Betalingen en kosten van PayPal zijn onderhevig aan deze kosten ook. Controleer of de tariefstructuur voor uw kaart voordat u deze aan uw PayPal-rekening. De MoneyPak kaarten zijn verkrijgbaar bij veel grote retailers. U bent onderworpen aan de verwerking van vergoedingen van de retailer voor de fondsen toe te voegen aan uw MoneyPak kaart.