Is IE8 achterwaarts compatibel met IE6?

Is IE8 achterwaarts compatibel met IE6?


2001 betekende een keerpunt in de browser marketing strategie van Microsoft wanneer het Internet Explorer geïntroduceerd 6. Jaren later, veel internet surfers nu profiteren van de technologische verbeteringen in latere versies van de browser zoals IE8. Tijdens het surfen op het web, hoeft u zich geen zorgen te maken over het niet kunnen plaatsen ontworpen voor IE6 te bekijken; Microsoft heeft IE8 backwards compatible met zijn oudere broer of zus.

IE Development

Moderne versies van Internet Explorer hebben hun wortels in IE 1.0, een add-on die Microsoft ontwikkeld en opgenomen in Windows 95. Wanneer Microsoft IE6 uitgebracht met Windows XP, is het verbeterde beveiliging van de browser en gaf gebruikers de mogelijkheid om hun beveiligingsinstellingen aan te passen. IE8, vrijgelaten na IE7, bevat nieuwe handige functies, zoals Web Slices en accelerators die toegangsdiensten te helpen op het web snel. U kunt upgraden van ID6 naar IE8 wanneer je maar wilt door een bezoek aan Microsoft's Internet Explorer 8 download pagina.

IE6 Issues

Internet Explorer 6 laat webontwikkelaars om webpagina's met behulp van enkele codering technieken die niet voldoen aan de richtlijnen van de World Wide Internet Consortium ontwerpen. Met de release van latere versies van IE, als Microsoft later vrijgelaten IE versies, ze maakten ze meer voldoen aan de W3C-richtlijnen. Omdat internetgebruikers nog steeds IE6 gebruiken, ontwikkelaars schrijven nog steeds aanvragen voor deze browsers. Oudere sites en intranet sites kunnen ook sites specificially gemaakt voor IE6 te geven.

IE6 compatibiliteit

Tijdens het surfen op internet met behulp van IE8, kunt u webpagina's dat sommige van deze oudere code geschreven voor IE6 bevatten tegenkomen. Als u ongewone problemen met het bekijken van een webpagina met behulp van IE8 te ervaren, kunt u de browser compatibel met IE6 te maken door het plaatsen van IE8 in een speciale modus genaamd Compatibility View. Doe dit door te klikken op "Tools" en "Compatibility View." Een knop Compatibiliteitsweergave kunnen ook worden weergegeven aan de rechterkant van IE8s adresbalk wanneer de browser een webpagina dat ontwikkelaars ontworpen voor IE6 of andere oudere versies van IE weergeeft. pictogram Deze knop ziet eruit als een gebroken link.

overwegingen

IE8 kan ook bepaalde oudere websites te tonen in de compatibiliteitsweergave automatisch. De namen van deze sites bevinden zich in een lijst die de browser kunt openen. Wanneer u IE8 te installeren, hebt u de mogelijkheid om te kiezen of u wilt IE8 naar deze sites in Compatibiliteitsweergave weergegeven wanneer u ze tegenkomt. Indien u graag uw Compatibiliteitsweergave-instellingen te wijzigen, klik op "Tools" en "Instellingen voor de compatibiliteitsweergave." Een etalages selectievakjes waarmee u kunt kiezen of u wilt IE8 aan de lijst met sites die Microsoft biedt te gebruiken. Zet een vinkje bij "Toon alle websites in de compatibiliteitsweergave" te dwingen IE8 aan de compatibiliteitsweergave gebruiken voor alle websites.