Hoe maak je een Seagate 500GB External Drive Case Open

Seagate is een belangrijke fabrikant van externe en interne harde schijven. Externe harde schijven zijn ingesloten in een plastic of metalen behuizing en aan te sluiten op een computer via een USB, FireWire of eSATA-poort. Als u de harde schijf uit de behuizing te verwijderen of controleer de kabelaansluitingen in de kast, kunt u een schroevendraaier en een plastic pennetje om de Seagate 500GB externe schijf behuizing te openen gebruiken.

instructies

1 Doe een antistatische polsband om de interne hardware te beschermen. Koppel de lichtnetadapter en USB-kabel van de behuizing. Brei de punt van een plastic pennetje of een kleine schuimspaan schroevendraaier rond de gleuf in de onderste cover, om het deksel los te maken van de bodem basis.

2 Stel de onderste deksel opzij. Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om de drie schroeven aan de onderkant voet van de Seagate 500GB externe schijf behuizing te verwijderen.

3 Verwijder en vernietiging van de bodem basis. Verwijder twee schroeven aan de onderkant van de behuizing. Wig de punt van een plastic pennetje of een kleine schuimspaan schroevendraaier tussen de gleuf in de externe behuizing en het werk van de punt van het gereedschap rond de gehele behuizing.

4 Trek de zaak. Draai de schroeven waarmee de schijf vast te maken aan de behuizing. Trek de kooi uit de behuizing.

Hints

  • Demontage instructies variĆ«ren, afhankelijk van het model. Kleinere behuizingen ontwikkeld voor 2,5-inch drives kan het verwijderen van de schroeven niet nodig. Andere modellen zou u nodig heeft om los te schroeven en loskoppelen van een printplaat van de behuizing.
  • Als u de harde schijf uit de drive kooi te verwijderen, draait u de schroeven waarmee de kooi veilig te stellen, en vervolgens met een kleine klauw bar of plastic breekijzer aan de deur van de kooi te openen. Koppel de kabels aangesloten op het station en trek het station uit de zaak.
  • Het openen van de Seagate 500GB externe schijf geval de garantie vervallen. Neem contact op met Seagate voor het demonteren van uw harde schijf.