Hoe maak je een Proxy Test

Hoe maak je een Proxy Test


In lekentaal, een "proxy server" is een dienst die u toelaat om het internet met behulp van een "Internet Protocol" (IP-adres) anders dan je eigen surfen. Proxies zijn populair in landen als China en Iran, waarvan de regering te blokkeren burger toegang tot sociale media zoals Facebook en YouTube. Wat uw reden voor het gebruik van een proxy, is het essentieel dat het geval is, inderdaad, te verbergen uw IP-adres en vervangen door een ander. Testen of uw proxy succesvol is geweest voor dit doel is zeer eenvoudig.

instructies

1 Controleer uw standaard IP-adres online door een bezoek aan whatismyipaddress.com, merken dat de dienst herkent uw locatie en de naam van uw internet service provider (ISP) in aanvulling op de numerieke IP-adres zelf.

2 Open uw web proxy als je die hebt - zo niet, maak een keuze uit één van de in de sectie Resources vermeld gratis proxies. Geef de website "whatismyipaddress.com" in "Address" veld van de proxy's. Hit "Enter."

3 Vergelijk de informatie die je zien met behulp van de proxy aan dat wat je zag de toegang tot de website zonder. Naast het weergeven van een ander IP-adres, zal de website een locatie ergens weer te geven in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en een onbekende ISP.

4 Voer het adres van uw keuze in de proxy adresbalk en surfen op het web met anonimiteit - kunt u nu zeker dat uw proxy werkt zijn.

Hints

  • Als uw oorspronkelijke locatie, het IP-adres en ISP naam verschijnen wanneer je omhoog kijkt uw IP-adres tijdens het gebruik van de proxy, dan is uw proxy werkt gewoon niet. Het goede nieuws is dat het internet is absoluut vol met gratis, web-based proxies. Raadpleeg de lijst van de middelen voor een paar meer opties.