Hoe maak je een Audio Tape omzetten naar MP3 op een Mac

Hoe maak je een Audio Tape omzetten naar MP3 op een Mac


Het omzetten van een audio-tape om een ​​MP3-bestand op een Mac-computer is het proces waarbij een analoge tape in een digitaal bestand wordt overgedragen. Dit kan worden uitgevoerd door eenvoudig aansluiten van een cassetterecorder de Mac en registreren van de tape terug naar de computer speelt.

instructies

1 Plaats de cassette in de speler en terugspoelen van de tape naar het begin.

2 Sluit het cassettedeck de uitgang aan de Mac-ingang met behulp van de 1/8 inch snoer. Gebruik een 1/8 inch-to-1/4 inch converter als de output van de cassettedeck is 1/4 inch.

3 Als u audio-editing software, ga dan naar stap 4. Zo niet, downloaden en installeren van audio-software, zoals Open Audacity, Wave Pad, Sound Studio (zie de links in de sectie Resource) of een ander opnameprogramma. Als u Audacity kiest moet u ook downloaden en installeren van de LAME-encoder. Dit laat Audacity naar MP3 audio bestanden te exporteren.

4 Open uw audio-opname programma. Druk op de "Record" knop om te beginnen met het opnemen van een nieuw audiobestand.

5 Druk op de "Play" knop op het cassettedeck en laat de tape te spelen via haar geheel als de Mac neemt het in een audio-bestand.

6 Druk op de knop "Stop" op het opnameprogramma wanneer de band is afgespeeld op de Mac te stoppen van het opnemen van het audiobestand.

7 Klik op "File" en vervolgens "opslaan als ..." en kies een bestandsnaam en map waarin de mp3-bestand op te slaan. Zorg ervoor dat "MP3" als de output bestandsformaat selecteren.

8 Klik op 'Opslaan' om het MP3-bestand op te slaan.

Hints

  • Als u geen geluid te registreren in het opgenomen audio-bestand, klik op "Preferences," klik "Audio I / O" en stel de weergave en opname-apparaten op de Mac's ingebouwde geluidskaart.