Hoe MOD een Deltavlieger in "Minecraft"

"Minecraft" is een game ontwikkeld door Mohjang dat het vermogen om te creëren wat ze willen, te verkennen waar dan ook, en zelfs aan te passen het spel geeft. Spelers in de wereld met niets en maken gebouwen, dorpen, en bijna alles wat ze kunnen bedenken om te gebruiken in het spel. U kunt het basisspel zelf te wijzigen of te downloaden wijzigingen die door andere spelers waarmee je je hele game-ervaring te veranderen. Een wijziging laat spelers toe deltavliegers aan het spel.

instructies

Het installeren van de Wijziging

1 Zoeken naar% AppData% in de zoekbalk.

2 Open de .minecraft map, open vervolgens de map bin.

3 Verwijder de minecraft.jar bestand.

4 Open "Minecraft" en log in om een ​​nieuwe kopie van het minecraft.jar bestand te downloaden.

5 Herhaal stap 1 en 2.

6 Open het bestand met minecraft.jar unzip software.

7 Verwijder de map META-INF.

8 Sleep de bestanden van uw deltavlieger wijziging in de minecraft.jar map.

9 Sluit de mappen in te loggen op het spel, en voert u uw "Minecraft" wereld.

verzamelen Materials

10 Verzamel tenminste twee hout van bomen.

11 Hit "e" om uw crafting raam open, en plaats de houten blokken in de crafting plein. Dit geeft u vier houten planken per boom. Maak ten minste acht houten planken en leg ze in je inventaris.

12 Plaats een houten plank in elk vierkant van het crafting raam en verwijder de crafting tafel.

13 Plaats een ijzeren staaf in de linkerbenedenhoek van het crafting raam en een bar op een plein naar rechts en erboven. Dit geeft u scharen. Plaats ze in uw Hotbar.

14 Gebruik uw schaar op schapen en het verzamelen van de wol. Herhaal dit totdat u ten minste 24 eenheden van wol.

15 Zoeken en doden koeien tot je ten minste 12 eenheden van leer.

16 Open uw crafting raam en plaats twee houten planken in het, een op de top van een ander. Verwijder de vier stokken die deze maakt en plaats in je inventaris.

Crafting een Deltavlieger

17 Klik met de rechtermuisknop op je crafting tafel om de crafting box 3-by-3 te openen.

18 In de linker en rechter kolommen plaatst vier wol in elk van de drie vierkanten. In de middelste kolom, plaats 12 leer in elk van de drie vierkanten.

19 Houd de toets "Shift" en de linker muisknop op de output vak. Dit zet vier versterkt doek in je inventaris.

20 Plaats versterkt doek en stokken in uw 3-by-3 crafting plein in de volgende configuratie: vanaf de uiterst links van de bovenste rij, plaats een versterkte doek, een stok, en een ander versterkt doek. Herhaal dit voor de tweede rij. Plaats een stok in elk vierkant van de derde rij.

21 Verwijder de deltavlieger van de uitgang doos en zet hem in je inventaris.

Hints

  • Maak een kopie van uw minecraft.jar bestand voordat je het veranderen. Als dit zweefvliegtuig modificatie conflicten met anderen te hangen, heb je nog steeds de oude pot map om het bestand te herstellen.
  • Maak altijd een back-up van uw bespaart voor het toevoegen van nieuwe aanpassingen aan "Minecraft." Het toevoegen van wijzigingen kunnen corrupt bespaart en ervoor zorgen dat je je wereld en alle werk dat je erin steekt verliezen.
  • Update uw deltavlieger wijziging regelmatig. "Minecraft" wordt opgelapt door de ontwikkelaars regelmatig en ouder wijzigingen kunnen updates nodig hebben om te werken in uw wereld.