Hoe kan ik Convert OFX naar CSV?

Hoewel veel CSV conversie programma's kunt u verschillende bestandsformaten converteren naar CSV, de meeste toepassingen niet OFX bestanden. Om uw bank transacties naar CSV-formaat te converteren van OFX, gebruikt u een toepassing van derden, zoals iCreateOFX Basic, OFX2CSV of Bank2CSV. Op moment van publicatie, de kosten van elk programma varieert van $ 16 tot $ 20. Elk bedrijf, echter, biedt een gratis evaluatieversie.

instructies

Met behulp van iCreateOFX Basic

1 Download en installeer iCreateOFX Basic (icreateofx.com/default.aspx). Op moment van publicatie, het programma kost ongeveer $ 16.

2 Open iCreateOFX Basic.

3 Klik op de "Load OFX" knop in het navigatievenster aan de linkerzijde van het scherm en selecteer de OFX-bestand dat u wilt importeren en om te zetten. De transacties worden weergegeven in het hoofdnet.

4 Klik op de "Save naar CSV" knop op de bovenste werkbalk. Voer een naam voor het CSV-bestand, kies een doelmap en klik op 'Opslaan'.

Met behulp van OFX2CSV

5 Download en installeer OFX2CSV (ofx2csv.com). Op moment van publicatie, het programma kost ongeveer $ 20.

6 Open OFX2CSV. Wanneer de applicatie start, de "Selecteer een bestand met transacties" scherm zal verschijnen. Navigeren door uw mappen, selecteert u de gewenste OFX-bestand en klik op "Open". De lijst van de transacties in uw OFX-bestand wordt weergegeven op het scherm.

7 Klik op het tabblad "File" en selecteer "Opslaan." Voer een bestandsnaam in en selecteer uw map favoriete bestemming voor het CSV-bestand. Klik op de knop "Opslaan".

Met behulp van Bank2CSV

8 Downlaod en installeer Bank2CSV (bank2csv.com/free). Op moment van publicatie, de applicatie kost ongeveer $ 20.

9 Klik op de knop "selecteren en te laden" in de rechterbovenhoek van het scherm en de invoer van de OFX-bestand dat u wilt converteren. De transacties in uw OFX bestand wordt weergegeven op het scherm.

10 Klik op de "Opslaan in CSV en Open" knop in de rechter benedenhoek van het scherm. Voer een bestandsnaam voor het nieuwe CSV-bestand, selecteert u een doelmap en klik op 'Opslaan'.