Een doubleTwist App Crash Fix in Vista

DoubleTwist is een muziek-, foto- en video management applicatie beschikbaar voor een verscheidenheid van platforms, waaronder Mac en Windows. Het biedt tal van functies die hem in dezelfde categorie als iTunes en Windows Media Player, waaronder playlist management, mobiele synchronisatie apparaat en podcast-ondersteuning. Als u regelmatig geconfronteerd wordt crasht bij het uitvoeren van de doubleTwist app in Vista, zijn er verschillende manieren te benaderen vaststelling van het probleem.

update doubleTwist

Bijwerken of opnieuw installeren van doubleTwist vervangt beschadigde of verwijderde programmabestanden, geldt de laatste bug fixes en features vrijgegeven door de doubleTwist development team, en verbetert de compatibiliteit met andere software, bestandsformaten en hardware randapparatuur. U kunt downloaden en de laatste versie van de software van de officiële doubleTwist website (link in Resources) te installeren. Het programma moet over de oudere versie te installeren zonder problemen, maar als je problemen ondervindt, kunt u de bestaande installatie verwijderen en beginnen vanaf nul.

Controleer File Integrity

Als de crash treedt op wanneer u toegang of een bepaald bestand af te spelen, is het waarschijnlijk dat het probleem ligt bij het bestand in plaats van een meer algemene doubleTwist schuld. Opnieuw downloaden of opnieuw te coderen het bestand en importeren in de media toepassing kan dit probleem op te lossen. U moet ook de juiste codecs geïnstalleerd op uw machine om doubleTwist in staat om het bestand te spelen, en de uitbreiding en het formaat van het bestand geven aanwijzingen aan welke codecs je nodig hebt. Het installeren van de freeware VLC Player van het VideoLAN website (link in Resources) voegt vele bekende codecs automatisch.

Activeer het .NET Framework

Het Microsoft .NET Framework hulpprogramma regelt een aantal aspecten van de software uitvoeren op Windows, maar als het niet volledig is geïnstalleerd en geactiveerd is in Vista, kan dit problemen in doubleTwist veroorzaken. U kunt de status van het .NET Framework te controleren via de "Windows-onderdelen in- of uitschakelen" link op de programma's van het Configuratiescherm - .NET Framework vermelding in de lijst moet worden aangekruist. Als je het raamwerk functie niet kan activeren, dan heb je de laatste versie van de software op de Microsoft-website (link in Resources) te vinden.

Verdere Tips voor probleemoplossing

Andere mogelijke oorzaken voor een doubleTwist crash in Vista zijn onder andere een recente hardware of software te veranderen. Het runnen van een Systeemherstel vanuit het menu Start zal terugdraaien van de Windows-configuratie naar een eerder punt in de tijd, hoewel je zou kunnen verliezen andere gegevens, tenzij u eerst een backup uit te voeren. U kunt hulp krijgen na het posten details van uw crash op de officiële doubleTwist support forums, samen met het rapport logs voor het programma, die doorgaans te vinden op C: \ Users [Uw Windows-gebruikersnaam] \ AppData \ Local \ doubleTwist Corporation \ doubleTwist Desktop \ Log \ DTErrorLog.txt.