Hoe Set Up AOL Mail Zoals POP3

Hoe Set Up AOL Mail Zoals POP3


Een van de meest voorkomende manieren om het opzetten van je AOL e-mailaccount met behulp van de Post Office Protocol (POP3) platform is met behulp van Outlook 2007. Zoals het geval is met de meeste, zo niet alle, e-mail client-programma's, Outlook ondersteunt POP3. Omdat AOL ondersteunt dit platform ook, kunt u met succes het opzetten en uw account te gebruiken in de e-mail client-programma. Een van de voordelen van het gebruik van een e-mail client-programma, in tegenstelling tot uw account op het web is de mogelijkheid om te ontvangen en verzenden van e-mails meer dan je normaal zou kunnen als je met behulp van uw AOL online account.

instructies

1 Start de e-mail client-programma en kies vervolgens 'Accountinstellingen' van het "Tools" drop-down menu.

2 Kies "Nieuw" op het tabblad "E-mail", selecteer de "Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP" knop en klik vervolgens op 'Volgende'.

3 Typ uw gegevens in de 'Uw naam', 'E-mailadres, "" Password "en" Bevestig wachtwoord "dozen, respectievelijk.

4 Kies 'Handmatig server of extra server configureren' en klik op 'Volgende'.

5 Kies "Internet e-mail" op het scherm "Add New E-mail Account" en selecteer vervolgens "Next." Het scherm "Internet E-mailinstellingen" verschijnt.

6 Selecteer "POP3" als je account type onder het gedeelte "Server Information" en vervolgens "pop.aol.com" en "smtp.aol.com" in het "inkomende e-mail server" en "uitgaande mailserver (SMTP)" boxes respectievelijk.

7 Selecteert u de knop "Meer instellingen" en open vervolgens het tabblad "Uitgaande server".

8 Check "Mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist" en open het tabblad "Advanced".

9 Typ "587" in de "Uitgaande server (SMTP)" veld, klik op "OK," hit "Next" en kies dan "Finish." U kunt nu uw AOL e-mail via de POP3-platform.