Hoe maak je een persoon in een netwerk

Hoe maak je een persoon in een netwerk


Met in het contact met anderen is iets wat je vaak proberen te doen. Met drukke schema's en woont is het moeilijk om het sociale leven dat je ooit had behouden. Weten hoe je een persoon te vinden in een online sociaal netwerk zal u helpen om in contact te blijven. Er zijn verschillende social networking websites waar mensen kunnen plaatsen tid stukjes over hun leven, evenals verblijf update over de dingen gebeuren in hun vrienden en het leven familie.

instructies

1 Schrijf u in voor een netwerk account. Er zijn verschillende social networking websites die bij u past. Sommige zijn voor moeders, vaders, bijzondere hobby's, scholen en algemeen gebruik. Populaire sites zoals Facebook tegemoet te komen aan een meer algemeen gebruik waar mensen foto's delen en commentaar op elkaars pagina's. Zodra u zich aanmeldt, krijgt u de mogelijkheid om te zoeken naar vrienden.

2 Zoeken op naam van een persoon. Nadat u bent aangemeld kunt u de naam van de persoon die u probeert in het zoekvak te vinden typen. Het netwerk zal u tonen al het volk, met de naam die u hebt getypt. Typ de volledige naam van de persoon om efficiënter te zoeken. Sommige namen zullen foto's om te gaan met hen te hebben. Blader door de foto's om te zien of de persoon die je wilt omhoog komt. Beperk je naam zoek op het toevoegen van een stad waar je denkt dat de persoon woont.

3 Gebruiken e-mailadressen voor de persoon die u zoekt te vinden. Populaire netwerken laten zoeken naar mensen per e-mailadressen. Een van de teken regels van de netwerken is een e-mailadres is vereist voor het opzetten van de rekening.

4 Check out de vrienden van je vrienden. Wanneer het proberen om een ​​persoon te vinden in een netwerk is het somtimes makkelijker om de lijst met vrienden van gemeenschappelijke frieds u bladeren. Als u en Jane Doe Rob Kay wist, zou Jane hem als een vriend op haar netwerk pagina.

5 Ga naar andere database-zoekopties. Als er een naam en e-mail niet de gewenste resultaten op, op zoek naar de persoon door te zoeken school en organisatie-databases op netwerken. Sociale netwerken geven mensen de mogelijkheid van het invoeren van informatie over waar ze heen gingen of nog steeds ingeschreven op school en waar het werk of hebben gewerkt. Door te zoeken deze databases kunt u uw zoekopdracht op het vinden van die persoon.

Hints

  • Wanneer u een persoon met behulp van een e-mail te zoeken en niet de resultaten te krijgen, heb je een optie van een e-mail sturen ze uit uw netwerk aan te melden en naar een van je vrienden te worden op uw netwerk. Zodra u de persoon die u zoekt stuur ze een verzoek om één of uw vrienden of gewoon een privé-bericht zijn.