Hoe maak je een USB Parallel Adapter probleem op te lossen

Hoe maak je een USB Parallel Adapter probleem op te lossen


Voordat USB-aansluitingen kwam op de pc-markt, parallelle verbindingen hoogtij. Deze connectoren zijn ongeveer 2 inch breed en bevat een reeks van pinnen die de gegevens uitzendt tussen een computer en de apparatuur die op het systeem. Als u een nieuwere computer die alleen beschikt over USB-poorten, maar nog steeds maakt gebruik van een parallel apparaat, er zijn USB-naar-parallel-adapters die een signaal conversie uit te voeren. Echter, als deze verbinding niet goed functioneert, moet u de situatie op te lossen.

instructies

1 Controleer de verbinding loopt van de USB-poort van de computer op de parallelle poort op de hardware. De kabeladapter moet volledig worden ingebracht in beide inrichtingen voor het datasignaal op de computer bereikt.

2 Bepalen of de hardware is ingeschakeld. Geen stroom is gelijk aan geen datasignaal.

3 Installeer de driver meegeleverd met de adapter. Omdat je het omzetten van een USB-aansluiting parallel, moet u beschikken over een driver geïnstalleerd. Plaats de installatie van de driver-cd en volg de aanwijzingen van de installatiewizard om de drivers te installeren op de computer.

4 Installeer de drivers voor de parallelle hardware. Zelfs met de bestuurder van de adapter is geïnstalleerd, moet u de drivers voor de parallelle apparatuur geïnstalleerd. Vanwege de ouderdom van het parallel apparaat, moet u mogelijk een diskettestation gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar als externe apparaten, als uw computer een dergelijke aandrijving heeft.