Hoe maak je Advocacy Postcards

Wanneer u klaar bent om het woord eruit te komen om te laten zien wat je gelooft in bent, worden de planken in een wenskaart winkel of kantoor levering winkel waarschijnlijk te algemeen voor uw oorzaak te zijn. In plaats daarvan, stuur informatie over uw belangenbehartiging interesses met op maat gemaakte ansichtkaarten. Een van verschillende computerprogramma's te bepleiten briefkaarten, die slechts een klein aantal stappen om zo'n grote boodschap delen nemen ontwerpen. Of je nu van deur tot deur colportage of bevolken gemeenschap mailboxen, zal bepleiten ansichtkaarten uw bericht naar huis te sturen.

instructies

Met behulp van Word

1 Open Microsoft Word. Verander de grootte van de standaard document op maat briefkaart door te klikken op de tab "Pagina-indeling". Klik op de "Formaat" knop. Klik op de "4 x 6" of "5 x 7" optie voor een standaard briefkaartformaat. Word past automatisch de pagina.

2 Typ de belangrijkste postkaart boodschap zoals "Please uit het asiel te nemen, niet kopen bij een fokker." Markeer de tekst. Klik op het tabblad "Thuis". Trek de tekstgrootte menu en vergroot de tekst om de meerderheid van de briefkaart te vullen. Klik op de "Text Color" knop, die eruit ziet als een "A" met een rode lijn eronder, en kies een gekleurde vierkantje voor de tekst kleur.

3 Druk op de "Enter" om te verhuizen naar een nieuwe regel. Voeg extra informatie, zoals hoe om vrijwilligerswerk te doen of te doneren aan de groep. Formatteert u de tekst zoals gewenst.

4 Kleur de postkaart een opvallende tint te scheiden van ongewenste e-mail door nogmaals te klikken op de tab "Pagina-indeling". Klik op de "Pagina Color" knop. Klik op een kleine gekleurde vakje om de kaart van kleur veranderen.

5 Klik op het tabblad "File". Klik op 'Opslaan als. " Typ een naam voor de briefkaart bestand en klik op de knop "Opslaan".

Met behulp van Photoshop

6 Open Photoshop. Klik op het menu "Bestand". Klik op "Nieuw." Typ "Advocacy" in het vak "Naam". Voer de briefkaartformaat in de "breedte" en "Height" vakken zoals "6" en "4" respectievelijk. Selecteer "inch" voor elk. Klik op de knop "OK".

7 Klik op het menu "Bestand" weer. Klik op 'Openen'. Blader naar een foto om te gebruiken voor de briefkaart en dubbelklik op de bestandsnaam. Klik op de "Select" menu, klik op "All" en druk op de toetsen "Ctrl" "C" om het te kopiëren. Klik terug naar de box "Advocacy" en druk op de toetsen "Ctrl" "V" om te plakken. Als u de afbeelding vergroten of verkleinen, klikt u op het menu "Edit" op "Transform," klik "Scale" en krimpen van het beeld.

8 tekst toe te voegen aan de briefkaart door te klikken op het pictogram "T" op het "Tools" palet. Selecteer een lettertype, tekstgrootte en kleur die zal verschijnen op de briefkaart.

9 Klik op de briefkaart en typt u een bericht zoals "Vergeet niet te stemmen in deze verkiezing!" Sleep de tekst op zijn plaats zoals gewenst.

10 Klik op het menu "Bestand", selecteer "Save As" en klik op de knop "Opslaan".

Met behulp van Publisher

11 Open Photoshop. Klik op de knop "Meer Blank Page Sizes '. Ga naar en klik op de "Wenskaarten" bestandsmap. Dubbelklik op een van de lege brief maten en het wordt geopend in de Publisher werkruimte.

12 Klik op het tabblad "Invoegen". Klik op de "Trek Text Box" knop. Teken een tekstvak op de briefkaart en typ de advocacy-bericht, zoals 'New Recycling Laws Begin volgende week. " Voeg extra tekstvakken zoals gewenst en vul ze met informatie over hoe u lid worden van de inspanning, ontmoeting tijden en locaties en contactgegevens.

13 Klik op de "Picture" knop op het lint het tabblad "Invoegen"'s. Blader naar een foto toe te voegen aan de briefkaart en dubbelklik erop. Zo niet, klik op de "Clip Art" knop, typt u een term die verband houden met de briefkaart in de "Zoeken naar" vak, klikt u op 'Go', bladert u door de foto's en dubbelklik op één toe te voegen aan de briefkaart.

14 Verander achtergrond de briefkaart door te klikken op de tab "Page Design". Klik op de "achtergrond" en kies een optie in het scroll menu.

15 Klik op het tabblad "File" en selecteer "Opslaan als." Noem de briefkaart bestand en klik op "Opslaan."