Hoe Set Up Custom bericht typen in WordPress

Hoe Set Up Custom bericht typen in WordPress


Custom bericht typen kunt u de inhoud op maat te maken. Wilt u een blog die films beoordelingen, bijvoorbeeld beginnen, kunt u een bericht soort genaamd maken "Movie beoordelingen." Dit werkt ook voor het organiseren van onroerend goed listings, de inhoud op te slaan en nog veel meer. Je moet een array te maken en steek hem in de "register_post_type ()" functie om een ​​aangepaste bericht type te maken. U moet dan haak die code in de "init" actie voor WordPress om deze weer te geven in het Dashboard.

instructies

1 Open het functions.php bestand in de map van uw thema in een code-editor of in Kladblok. Begin een nieuwe regel code boven de laatste sluiting PHP-tag.

2 Schrijf een functie die de code om uw eigen bericht type te maken zal bevatten. Geef de functie een unieke en toch gemakkelijk te onthouden naam. Dit is wat een PHP functie eruit ziet:

functie make_my_post_type () {

}

3 Stel de "$ args" variabele om een ​​array in uw nieuwe functie. Gebruik de array om uw nieuwe aangepaste bericht typen configureren. Hier is een voorbeeld:

functie make_movie_reviews () {

$ Args = array (

'label' => __('Movie Reviews'),

'Singular_label' => __ ( 'Movie Review'),

'Capability_type' => 'post',

'Dragers' => array ( 'title', 'editor', 'thumbnail', 'opmerkingen', 'uittreksel'),

);

}

In de bovenstaande code, de array zet de labels voor zowel het type post en enkele berichten.

4 Change "post" naar "page" voor "capability_type" als je wilt, maar in de meeste gevallen wil je het aangepaste bericht soort blog posts in plaats van statische content na te bootsen. Stel "steunen" op zijn minst "title" en "editor" en nemen "comments," bijvoorbeeld, als je geen bezoekers willen opmerkingen over de aangepaste berichten achter te laten.

5 Binnen de functie, na de array, voegt u deze regel code:

register_post_type (beoordelingen over 'Film', $ args);

Change "Movie Reviews" om de naam van je bericht type.

6 Voeg een nieuwe regel boven de functie die de aangepaste functie het type afhandelt. Schrijf deze code op die regel:

add_action ( 'init', 'make_movie_reviews');

Deze regel code haakt de aangepaste bericht functie in de "init" actie. Vervang "make_movie_reviews" met de naam van de functie waar u het aangepaste bericht soort gecreëerd.