Opnemen Closed Captioning op een Mac

Opnemen Closed Captioning op een Mac


Je kan televisie opnemen op de meeste computers, waaronder een Mac, zolang je hebt een tv-tunerkaart is geïnstalleerd. Macs komen niet met deze functie voorzien, maar u kunt een een toe te voegen zonder veel moeite. Eenmaal aangesloten op een televisie bron, kunt u niet alleen de inhoud op te nemen, maar aan en noteer de ondertiteling als je wilt om het dialoogvenster in de toekomst bezichtigingen lezen.

instructies

1 Sluit de Mac-compatibele tv-tunerkaart om uw Mac-computer. De tuner kaart kan worden gekocht bij de meeste elektronische en computerwinkels. Zorg ervoor dat het apparaat zegt het is compatible met de Mac op de verpakking. Zo niet zal niet goed op de computer werken. Een tv-tunerkaart kunt aansluiten op uw computer via USB-kabel.

2 Plaats de installatie van de driver CD - de driver installatie-wizard wordt geopend. Wacht tot de korte reeks aanwijzingen om de driver installatie te voltooien. Eenmaal voltooid, verwijdert u de installatie-cd driver en plaats de installatie-cd-software in de computer. Klik op "Next", accepteer de licentieovereenkomst. Volg de rest van de aanwijzingen om de software-installatie te voltooien.

3 Sluit een coaxiale kabel (een elektrisch geleidende kabel gevonden op een elektronica winkel) in de "Out" poort van zowel de kabel of satelliet-ontvanger die u gebruikt om uw programmering te krijgen. Het andere uiteinde van de kabel naar de "in" poort van de tv-tuner.

4 Schakel de ontvanger en de lancering van de software die u op uw Mac geïnstalleerd. U kunt de kabel / satelliet-programmering op het computerscherm te zien.

5 Klik op het tabblad "Opties" in het programma en kies "Closed Captioning." De ondertiteling verschijnt op het scherm. Stel het station op uw ontvanger om het kanaal dat u wilt opnemen.

6 Klik op de "Record" knop op de computer. De computer begint de televisieprogrammering met de ondertiteling te nemen. Als u de opname wilt stoppen, klikt u opnieuw op de opnameknop.