Hoe maak je een South Park Character Make

South Park is een tekenfilmserie die een grote aanhang heeft. Net als The Simpsons en Family Guy, wordt South Park is gericht op een volwassen publiek. Er zijn een paar websites die u in staat om uw eigen South Park karakters, zoals South Park Studio, Custom South Park, en Funny Games creëren. Het maakt niet uit welke je kiest om te gebruiken, het creëren van je eigen karakter zal onderhoudend en zeer creatief zijn.

instructies

Grappige spellen

1 Ga naar de website Funny Games (zie Referenties) en klik op het tabblad 'Opties' zich aan de linkerkant van het scherm om tekenopties krijgen. Hier kunt u een willekeurig karakter te genereren, reset je personage, kies de kwaliteit van de foto die je krijgt, en druk de afbeelding. Klik op "Back to Menu" aan de slag te krijgen het aanpassen van je South Park karakter.

2 Wijzig het type huid van je personage door te klikken op de tab "Skin Type" en het selecteren van één van de huidtypes. De opties zijn licht, tan, of donker. Om het huidtype u hebt geselecteerd te wijzigen, selecteert u gewoon een ander type huid. Klik op "Back to Menu" om verder te gaan.

3 Pas het haar, hoed, gezichtshaar, shirt, handen, benen, mond, ogen, accessoires, achtergrond en muziek voor je South Park personage op dezelfde manier waarop je het huidtype aangepast. Als u wilt opnieuw op te starten, klikt u op "Opties" en selecteer "Reset Char." Als je klaar bent, klik op "Opties" en selecteer "Print", volg daarna de wizard druk om een ​​beeld van je personage uit te printen.

South Park Studio

4 Ga naar de website van South Park Studio (zie Referenties) en klik op de "Skin" knop aan de rechterkant van het scherm, moet het wit verlicht.

5 Selecteer een huidskleur van de gekleurde vakken door te klikken op de gewenste kleur en selecteer een type lichaam door te klikken op het gewenste lichaamstype. Klik ook op het nummer "2" onder de types lichaam tatoeages voor uw South Park karakter te selecteren.

6 Pas de hoed, haar, ogen, mond, handen, lichaam, benen, materiaal, en plaats voor uw South Park Character op dezelfde manier dat de huid werd aangepast. Als je iets wilt verplaatsen of verwijderen, klikt u op het item als het lijkt op het karakter en je ziet een aantal mogelijke opties op de linker bovenhoek van het scherm te krijgen.

7 Klik met de rechtermuisknop op je karakter als je klaar bent met het aanpassen en selecteer "Afdrukken." Volg de afdruk wizard om het personage te drukken.

Custom South Park

8 Ga naar de website van de Douane South Park (zie Referenties) en kies een van de kapsels op de rechterbovenhoek van het scherm. Om het kapsel te veranderen, klikt u op een ander kapsel. Om het kapsel aan te passen, klikt u op het waar het lijkt op het karakter en selecteer een van de opties aan de linkerkant van het scherm.

9 Pas de ogen, mond, shirt, broek, schoenen, hoeden, wenkbrauwen, gezichtshaar, sieraden, tatoeages, wapens, allerlei toebehoren, bellen, en het lichaam op dezelfde manier waarop het haar werd aangepast. Om te veranderen naar elke categorie, klikt u op het juiste label lipje aan de rechterkant van het scherm. Bijvoorbeeld, om het overhemd aan te passen, klikt u op het tabblad 'Shirts. "

10 Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding van de South Park karakter en selecteer "Print" als u wilt afdrukken uit het karakter die u hebt gemaakt.