Hoe Boost Scanner Antennes

Hoe Boost Scanner Antennes


Scanner antennes ontvangen signalen over een breed scala van frequenties. Scanner antennes onder politie-scanners, wi-fi scanners, search-and-rescue communicatieapparatuur en amateur radio scanners die op zoek gaan naar elk signaal. Scanner antennes kunnen worden gebruikt door degenen die willen in of zo te luisteren dat partijen als first responders kan reageren. signaalontvangst Een scanner antenne kan worden verbeterd door verlaging van de interferentie, versterkt het signaal, en verhoging van de gevoeligheid en bereik. Een scanner antenne is verbonden met een radio scanner via een coaxiale kabel.

instructies

methoden

1 Installeer een kleine versterker aan de basis van de antenne de prestaties van de scanner antenne stimuleren. Dit verhoogt de sterkte van het signaal dat wordt verzonden. Verhoogde signaalsterkte voegt bereik om het signaal. Een versterkt signaal helpt ook het signaal over het lawaai op de radio frequentiespectrum die kunnen interfereren met deze worden ontvangen.

2 Hoe Boost Scanner Antennes

Monteren van een antenne hoog maakt het mogelijk om meer signalen ontvangen omdat het boven de storing.

Verplaats de antenne naar een hogere locatie. Montage van de antenne op een paal of een toren of het verplaatsen van de antenne naar een hoger oppervlak, zoals een heuvel of het dak ook helpt het een beter signaal te ontvangen. Volgens de "Electronic Problemen oplossen" door Daniel Tomal en Neal Widmer, "De antenne moet uit de buurt van bomen, metaal, en grote objecten gemonteerd."

3 Installeer een langere antenne. Een langere antenne kan minder krachtige signalen ontvangen op dezelfde frequentie. Volgens de "How to Get Iets op Anybody Book 3" door Lee Lapin, "Om winst te verhogen op een bepaalde frequentie, verhogen de lengte of grootte van de antenne. Hoe groter de antenne, hoe meer RF-vermogen kan vangen." Een andere optie is een omni-directionele antenne die signalen in alle richtingen kan ontvangen installeren.

4 Verminder het verlies van het ontvangen signaal via de coax-kabel om signaalontvangst te versterken. Dit kan gebeuren door een grotere diameter coaxiale kabel van de antenne naar het opneemstation. Grotere diameter kabel ervaart minder signaalverlies via zijn grotere diameter en dikkere elektromagnetische frequentie afscherming. Hetzelfde effect kan worden bereikt door meer afscherming voor de kabel. Meer afscherming kan door wikkelen bestaande coax kabel niet geleidende band of inrijgen van de coaxiale kabel door een extra kabelbekleding.

5 Hoe Boost Scanner Antennes

Ligging in het groen maakt een eenvoudige receptie, maar ook risico's corrosie van de regen en wind.

Bescherm de scanner antenne elementen, indien mogelijk. Corrosie kan de prestaties van de scanner antenne verlagen. Een scanner antenne kan onder een slagboom weer worden geplaatst of in een beschutte locatie, zolang dat onderdak niet interfereert met signaalontvangst.

Hints

  • Signaal kan worden verbeterd door het verwijderen buurt interferentie. Volgens de "Electronic Problemen oplossen" door Daniel Tomal en Neal Widmer, "De antenne kan worden op de zolder van een huis, maar aluminium, isolatie achterkant gemonteerd, en andere metalen kan signaalsterkte temperen."
  • Antennes geleiden elektriciteit. Gemonteerde antennes kunnen verlichting aan te trekken. Gemalen ze goed om te voorkomen dat een aanval van een reis door de kabel van de antenne aan de ontvangende station en het kortsluiten van alle aangesloten elektrische componenten.