Hoe te kopiëren en plakken Tables

Hoe te kopiëren en plakken Tables


Windows-toepassingen hebben de mogelijkheid om te kopiëren en afbeeldingen, bestanden, tekst en een verscheidenheid aan andere items plakken. U kunt zelfs kopiëren van Word en Excel-tabellen en plak ze in andere locaties binnen een document. Tafels zijn nuttig omdat ze complexe informatie op een gestructureerde manier kan weergeven. De mogelijkheid om te kopiëren en te plakken tafels maakt het makkelijk voor u om belangrijke gegevens te hergebruiken zonder opnieuw te maken van de grond af.

Copy Word Tables

Tabellen in Word hebben een Select handvatten die u toelaten om een ​​tabel te selecteren. Bekijk een tabel Select handvat door het bewegen van je muis over een tafel. Klik op de Select greep wanneer het verschijnt en druk op "Ctrl-C" om de tafel te kopiëren. Klik op de locatie in het document waar u de tabel wilt plakken en druk op 'Ctrl-V "om het daar te plakken. U kunt deze methode gebruiken om de tafel te plakken in een Word-document als deze open is. In plaats van op "Ctrl-C" en "Ctrl-V", kunt u "Thuis" klikken en klik op "Copy" of "plakken" om te kopiëren of plak een tafel.

normaal plakken

Word tafels hoeven niet te gewone tekst bevatten. U kunt tafel tekst opmaken door het veranderen van de kleur, waardoor het vet en het toepassen van andere effecten. U kunt ook afbeeldingen plakken in tabelcellen. Wanneer u een Word-tabel kopiëren en plakken door op "Ctrl-V" of klikken op "plakken", maakt Word een identieke kopie van de tafel en plaatst deze op een nieuwe locatie. Wijzigingen die u in de nieuwe tabel hebben geen invloed op het origineel.

Speciaal plakken Opties

Als je alleen wilt tekst zonder opmaak van een tabel wilt plakken, klikt u op "Thuis" nadat u een tabel kopiëren en klik vervolgens op de pijl onder "plakken." Klik op "Plakken speciaal" om de Plakken speciaal venster. Het bevat speciale plakken opties zoals "Beeld", "Tekst" en "HTML." Klik op de "Tekst" optie en Word verwijdert de opmaak van de tabel die u wilt plakken. Omdat je alleen plakt tafels, veel van die opties, zoals " hyperlink, "hebben geen invloed op de manier waarop uw geplakte tabel ziet.

Kopieer tabellen in Excel

Excel tabellen niet hetzelfde als Word tabellen. In Excel, maakt u tabellen door het selecteren van cellen die u wilt in de tabel op te nemen, te klikken op "Insert" en vervolgens op "Table." Deze tabellen hebben geen Select handvatten, maar u kunt een Excel-tabel kopiëren door te wijzen op de cellen en op 'Ctrl -C. "Beweeg uw muis aanwijzer naar een andere cel in het werkblad en druk op" Ctrl-V "om een ​​kopie van de tafel te plakken op die locatie.

Kopieer tabellen tussen applicaties

Microsoft gaf de toepassingen de mogelijkheid om informatie uit te wisselen. Als een Word-document heeft een tafel van uw Excel-werkblad nodig heeft, kopieert u de Word-tabel en klik op het werkblad cel waar u de tabel wilt beginnen. Druk op 'Ctrl-V "en Excel plakt de tabel op die locatie. U kunt ook cellen benadrukken in een Excel-tabel, klikt u op een punt in een Word-document en druk op "Ctrl-V" om de tafel te plakken in uw Word-document.