Hoe kan ik een HP 940XL inktcartridge bijvullen

Hoe kan ik een HP 940XL inktcartridge bijvullen


De HP 940XL is een inktcartridge gemaakt door Hewlett Packard, dat past in een reeks van HP Officejet Pro printers. De cartridges kunnen online worden gekocht of, als u op zoek bent om geld te besparen, kunt u de cartridge met een inkt bijvullen kit vullen. HP 940XL inkt cartridges hebben een elektronische chip met een vervaldatum, die ook meestal op de cartridge verpakking wordt afgedrukt. Als u probeert de cassette voorbij de houdbaarheidsdatum gebruiken, zal het niet werken, zelfs wanneer vol inkt. Gelukkig kunt u vullen en gebruik maken van de cartridge tientallen keren vóór de vervaldatum.

instructies

1 Doe de rubberen handschoenen. Plaats de HP 940XL inktcartridge op sommige papieren handdoeken om te genieten van gemorste of spetterde inkt.

2 Zoek de horizontale lijn in het patroon, waar de twee cartridge behuizingsdelen voldoen. Gebruik het mes door het label vooraan inktcartridge te snijden in deze horizontale lijn. Laat de achterkant label intact.

3 Steek de punt van de platte schroevendraaier in de horizontale lijn en voorzichtig los te wrikken van de twee delen van de plastic cartridge behuizing uit elkaar, waardoor ze bevestigd door de achterkant label cartridge te blijven.

4 Beweeg de afrit poort stam opzij en zoek de vulopening. Verwijder de kleine bal uit de vulopening met de punt van het mes en zet apart.

5 Vul uw refill kit spuit met de juiste kleur inkt voor de cartridge. Een volledige inkt fles zal nodig zijn om het standaard formaat HP 940XL cartridge te vullen.

6 Steek de naald tip in de vulopening. Niet doorboren het interieur inkt zak. Druk de zuiger om inkt te injecteren in de cartridge.

7 Kantel de cartridge om eventuele luchtbellen uit het inwendige inkt zak mogelijk te maken. Zuig een kleine hoeveelheid (ongeveer 1/4 tl.) Schuimende inkt en lucht uit de vulopening met de spuit.

8 Vervang de kleine bal in de vulopening en druk het op zijn plaats met de punt van een ingetrokken balpen. Klik de twee helften van de kunststof cassettehuis weer samen.

9 Draai de cartridge ondersteboven en knijp het voorzichtig om te controleren op lekkages. Als de inktpatroon lekt, dan de inwendige zak is doorboord of vullen gat bal beschadigd, waardoor de cartridge onbruikbaar en moet worden weggegooid. Als er geen lekken zijn, de HP 940XL inktpatroon is klaar voor gebruik en kunnen in uw HP printer worden geïnstalleerd.