Hoe stel ik een Outlook-regel voor alle E-mail Kopiëren naar iemand anders?E-mail ontvangen in Outlook berichten worden doorgaans opgeslagen op de lokale computer, of in Microsoft Exchange. In beide gevallen zijn ze alleen beschikbaar voor de persoon bezit de betreffende e-mailaccount. Maar de omstandigheden kunnen voordoen waarin het noodzakelijk is dat anderen toegang tot alle door een bepaalde -account berichten. Wanneer dit nodig is, kunt u Outlook configureren om kopieën van alle berichten die door een bepaalde rekening van iemand anders worden ontvangen doorsturen.

instructies

1 Start Outlook. In het hoofdmenu, klik op "Tools" en vervolgens "Regels en waarschuwingen." Dit opent het dialoogvenster Regels en waarschuwingen doos.

2 Klik op het tabblad "E-mail Rules". In de Wijzigingen toepassen op deze map selecteert u de e-map die u wilt de regel voor te creëren. Normaal gesproken wordt dit weergegeven in de lijst als Inbox (Microsoft Exchange).

3 Klik op het pictogram "Nieuwe regel" om de Wizard Regels te openen voor de "Start van een sjabloon of met een lege regel" scherm.

4 Klik op de optie "Berichten controleren als ze aankomen", dan is de "Next" knop. Hierdoor wordt het "Welke voorwaarde (n) wilt u controleren? ' scherm.

5 Gebruik geen opties op dit scherm niet toegestaan. Klik op de knop "Volgende". Er verschijnt een waarschuwing, je te vertellen dat deze regel wordt toegepast op elk ontvangen bericht en vragen of dit is OK. Klik op 'Ja.' Dit opent het "What Do You Want To Do With The Message? ' scherm.

6 Als u kopieën van alle berichten die u ontvangt te behouden, stelt u de "door naar mensen of distributielijst" optie. Als u de berichten wilt doorsturen zonder een kopie te bewaren, zet de "Omleiden Het aan personen of distributielijst" optie.

7 De regel die u aanmaakt verschijnt in het vak aan de onderkant van de wizard. Klik op de link "People Of Distribution List" in dit vak. Een dialoogvenster Regel Adres verschijnt.

8 Geef de persoon die je wilt e-mails die doorgestuurd naar door het selecteren van het juiste adresboek te klikken haar e-mailadres, dan klikken op de "To" knop, of door het intikken van het e-mailadres direct in het vak. Klik op "OK" als je klaar bent. Het dialoogvenster Regel Address wordt gesloten en de gewijzigde regel wordt weergegeven in het vak aan de onderkant van de wizard. Klik op "Next" en vervolgens op "Next" om het scherm "Finish Rule Setup" te bereiken.

9 Voer een naam voor de regel, en als je klaar bent om het doorsturen van berichten starten, zet de "Turn On Deze Rule" optie. Klik op "Finish" en vervolgens "Ok." U kunt een actualisering server bericht voor een moment, dan zul je terug in het Outlook-venster zijn.

Hints

  • Als Outlook is ingesteld om e-mail te ontvangen uit andere bronnen dan de corporate Exchange Server (Gmail bijvoorbeeld) bronnen, moet u een regel voor elk van deze bronnen als u wilt dat de berichten worden doorgestuurd te maken is goed.
  • Zorg ervoor dat de regel wanneer u niet meer nodig om kopieën van uw berichten doorsturen uit te schakelen. Dit is eenvoudig te vergeten en vervelend voor de ontvanger van de berichten.
  • De beheerder kan Exchange configureren om regels die berichten naar internet-gebaseerde e-mailsystemen zoals Gmail doorsturen blokkeren.