Hoe te gebruiken WiMax-technologie

Worldwide Interoperability for Microwave Access of WiMAX, is een geavanceerde telecommunicatietechnologie waardoor draadloze data over lange afstanden voor verschillende toepassingen. U kunt de WiMAX-technologie gebruiken voor alles van het creëren van een vaste draadloze netwerk in een kantoor instelling om high-speed data surfen met behulp van mobiele telefoons en andere apparaten WiMAX.

instructies

1 Surfen op het net waar het gebruik van mobiele WiMAX-technologie. Mobile WiMAX kan meer data verkeer te verwerken dan veel van de huidige netwerken. WiMAX is goedkoper in gebruik en handiger, omdat het biedt breedbandverbinding waar u ook bent.

2 Kies WiMAX telefonie over traditie telefoon service. WiMAX-technologie geeft u dezelfde functies als de traditionele telefoon service tegen een fractie van de kosten. U kunt zelfs het opzetten van een aparte faxlijn.

3 Gebruik WiMAX technologie als een alternatief voor de huidige Internet en kabeltelevisie providers. WiMAX biedt breedband internet en kabel-tv-diensten op het platteland die geen gebruik kunnen maken van deze diensten, omdat ze buiten bereik. WiMAX signalen zijn ontworpen om hele wijken en steden te dekken.