Hoe maak je een Flash Player 10.1 insluiten in HTML FLV

U kunt de Flash-video-inhoud in uw webpagina insluiten met behulp van een HTML-object embed-code die specifiek ontwikkeld voor FLV-bestanden. De eenvoudigste manier om dit te doen, zonder al te veel kennis van de verschillende embed object variabelen en elementen, is om een ​​FLV-speler generator te gebruiken. De generator zorgt voor de specifieke code die je plakken in uw HTML-document voor uw site. Het eindresultaat is een Flash-speler, compatibel met Adobe Flash 10.1 of hoger, dat een video streams als de play-knop wordt geklikt.

instructies

1 Ga naar flvplay.com, en klik vervolgens op de link "Steun" aan de bovenkant van de pagina en ga naar waar het zegt "FLV Player HTML Generator. Klik op de" Ga naar de FLV Play HTML Generator link ".

2 Vul zoveel mogelijk van de informatie over de "FLV Play HTML Generator" pagina als mogelijk te maken. Belangrijker nog, vul een waarde voor het veld "Video to Play", die het volledige pad naar het FLV-bestand op uw website op te nemen. Alle andere instellingen zijn optioneel en kan worden ingesteld op uw voorkeuren te voldoen.

3 Ga naar de onderkant van de pagina en klik op de grote tekst gebied in om de HTML embed-code te markeren. Druk op de + toetsen "Ctrl" "C" gelijktijdig om de code te kopiëren.

4 Open je tekst-editing programma op uw computer, zoals Windows WordPad. In de tekst editor, opent het HTML-document voor uw website of webpagina.

5 Plak de gekopieerde tekst ergens tussen de HTML <body> tags om de video goed weergegeven. Druk op de + toetsen "Ctrl" "V" gelijktijdig om de tekst te plakken.

6 Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Opslaan" of "Opslaan als." Upload het opgeslagen HTML-bestand op de server van uw website en richt uw bezoekers naar deze pagina om de video te bekijken. Wanneer de gebruiker op de afspeelknop klikt, wordt de video begint.