Internet Explorer geen verbinding met een draadloos netwerk

Internet Explorer geen verbinding met een draadloos netwerk


Windows-besturingssystemen zijn voorgeïnstalleerd met een versie van Internet Explorer. Technieken om de browser werken op te lossen op zowel draadloze als bedrade verbindingen. Problemen met Internet Explorer veroorzaakt door de software zelf, de apparaten in het netwerk. Voordat je tijd besteden het oplossen van problemen van de software, zorg ervoor dat alle andere componenten in het systeem te laten werken door het testen van de verbinding met een andere computer. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u problemen met Internet Explorer zal moeten op twee computers. Als laatste redmiddel, kunt u Internet Explorer opnieuw te installeren.

instructies

1 Reset het netwerk door de stekker van de modem en router. Schakel alle computers in uw netwerk. Steek de stekker in het modem. Wacht verbinding. Sluit de router. Wacht verbinding. Zet op een computer en toegang tot het internet.

2 Poging toegang tot het internet vanaf een andere computer. Als u toegang tot het internet met behulp van dezelfde verbinding vanaf een andere computer, het probleem ligt bij de eerste computer in plaats van met andere apparatuur in het draadloze netwerk. Anderzijds, een mislukte verbinding er een probleem met de router, modem of Internet signaal.

3 Toegang tot het internet met een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome. Succesvol gebruik van een andere browser geeft aan dat Internet Explorer een fout heeft begaan.

4 Wis de cache door te klikken op "Clear History" in het menu Extra. Selecteer "Alles verwijderen." Alle vermeldingen in de cache, zoals wachtwoorden en de vorm van gegevens, zullen vervolgens worden verwijderd. U kunt ook op de knop 'Verwijderen' naast elke individuele type.

5 Reset standaard instellingen door het selecteren van 'Extra' in de werkbalk vervolgens te klikken op "Internet-opties." Selecteer het tabblad 'Beveiliging' en klik op "op Alle zones op het standaardniveau instellen." Selecteer het tabblad 'Privacy' en klik op de knop "Standaard". Van de "Advanced" tab, selecteer "Reset" onder "Reset Internet Explorer-instellingen." Selecteer "Apply" en vervolgens op "OK."

(U moet ingelogd zijn in een beheerdersaccount om de instellingen te wijzigen).

6 Werk Internet Explorer door te klikken op de tab "Tools" en te kiezen voor "Windows Update." In IE 8, kies "Veiligheid" in plaats van Hulpmiddelen dan "Windows Update>" Kies "Controleren op updates." Klik op "Controleren op updates." Kies de updates en te installeren.

7 alle add-ons uit te schakelen door te klikken op "Start", "Alle programma's", "Toebehoren", "System Tools" en vervolgens "Internet Explorer (geen invoegtoepassingen)."

8 Uitvoeren van een anti-virus en spyware te scannen met de juiste software op uw computer.

9 Sluit alle programma's en vensters voordat u de computer opnieuw op te starten.