Hoe u Microsoft Office Upgrade

Hoe u Microsoft Office Upgrade


Computergebruikers met een oudere versie van de zeer populaire Office-software van Microsoft zou willen overwegen te upgraden naar de meest recente update. Microsoft maakt toevoegingen aan functies en verbeteringen in deze verzameling van software met elke nieuwe release. De eenvoudige stappen hieronder zal dekken hoe je een oudere versie van Office upgraden naar de nieuwste versie.

instructies

1 Open uw webbrowser en ga naar de volgende URL-adres:
http://office.microsoft.com/en-us/products/FX101211561033.aspx

Deze pagina zal bieden u vijf keuzes van Microsoft Office, met elk prijsniveau aanbieden van extra software.

2 Selecteer de minst dure optie van MS Office Home and Student Suite als uw enige behoeften zijn een tekstverwerker (MS Word), spreadsheets (MS Excel), en notities programma (One Note).

3 Selecteer Office Standard Suite als u het softwarepakket opgenomen in de Home and Student Suite hierboven beschreven nodig hebben, maar willen ook dat Microsoft's populaire e-mail, contact, en time management software Outlook.

4 Selecteer Office Small Business Suite om de desktop publishing software MS Publisher, en een boekhoudkundige tools pakket genaamd MS Accounting Express toe te voegen.

5 Selecteer Office Professional Suite om de zeer populaire Access, Microsoft's database management software toe te voegen.

6 Selecteer Office Ultimate Suite om alle software beschikbaar te krijgen. Dit pakket omvat alle software beschreven in de pakketten zowel boven als Groove en InfoPath, welk team het beheer en de vorm bouwen van software zijn, respectievelijk.

7 Klik op de knop "Upgrade" naast de suite van uw keuze. Gebruik de knop "Nu kopen" of u in rekening gebracht een hogere prijs dan de upgrade-prijs. Voltooi het afrekenen, volg de eenvoudige instructies op het scherm voor het downloaden en u met succes een upgrade van Microsoft Office.

Hints

  • Studenten met een bewijs van inschrijving kan de aankoop van de Office Professional Suites en andere software tegen een aanzienlijke korting op de volgende website:
  • http://www.campustech.com/dept/Brands/Microsoft/284074