Hoe updaten mijn Facebook Fan Page op Twitter

Hoe updaten mijn Facebook Fan Page op Twitter


Een Facebook fan pagina kan een manier om je fans geplaatst met regelmatige updates te houden. Deze berichten worden automatisch gedeeld in de News Feed voor iedereen die je fan pagina houdt. Als u een Twitter-account voor de band, website of een organisatie vertegenwoordigd door uw Facebook fan pagina kunt u een officieel gelicenseerde Facebook app om je tweets automatisch plaatsen op uw Facebook fan pagina bij te werken.

instructies

1 Log in op je Twitter-account. Verlaat de website en meld u aan bij uw Facebook-profiel.

2 Bezoek de officiële Twitter app-pagina (apps.facebook.com/twitter/). Klik op "Ga naar App." Klik op "Allow" wanneer u wordt gevraagd om de nodige toestemmingen om de app te verlenen --- dit zal toestaan ​​Twitter te verbinden met je Facebook-profiel. De app zal tijdelijk linken u naar de Twitter-website om de verbinding tussen de twee accounts te bevestigen. Klik op "Toestaan" op de Twitter-pagina om de verbinding te voltooien.

3 Vink het vakje "Facebook-pagina." Klik op het drop-down menu en selecteer de Facebook fan pagina, waar je je tweets te posten. U kunt alleen tweets posten op Facebook fan pagina's waar je bent een admin.

4 Stuur een tweet. De tweet wordt automatisch plaatsen op de muur van uw Facebook fan pagina's.