Hoe favorieten kopiëren van het Mozilla-browser naar een andere computer

Hoe favorieten kopiëren van het Mozilla-browser naar een andere computer


Mozilla is een organisatie die gratis internet utilities zoals webbrowsers en e-mailclients biedt. Mozilla's webbrowser Firefox is genoemd en is een gratis te downloaden van de Mozilla-website. Firefox is vergelijkbaar met Internet Explorer, maar de bladwijzers handvatten in één bestand, dat is iets anders dan Internet Explorer. Met de gebruiksvriendelijke software, hoewel, het kopiëren van bookmarks is zeer eenvoudig met behulp van de ingebouwde functie.

instructies

1 Open Firefox, ga naar het menu "Bookmarks" en kies "Bladwijzers organiseren." Klik op het menu "Import en Backup" en kies "HTML exporteren."

2 Doe in een flash drive of een ander type van verwijderbare media. Selecteer deze media in het menu export. Geef het bestand een naam en klik op 'Opslaan'. Verwijder de diskette of het station en zet het in de andere computer.

3 Open Firefox op de andere computer. Ga naar het menu "Bookmarks" en kies "Bladwijzers organiseren." Klik op "Import en back-up 'en selecteer' Importeren HTML." Kies "Uit een HTML-bestand 'en klik op' Volgende '. Blader naar het station of de media met het bestand dat u hebt opgeslagen. Selecteer het bestand en klik op "Open."