Hoe om uw Yahoo webpagina beheren

Het beheren van een "My Yahoo!" webpagina is een vrij eenvoudige taak die slechts een paar minuten zou moeten nemen om met succes te voltooien. "Mijn Yahoo!" is een gedeelte van de website van Yahoo! dat gebruikers in staat stelt om hun ervaring om hun belangen aangepast. De webpagina kan worden aangepast in een aantal manieren, waaronder veranderingen in het uiterlijk, het toevoegen en verwijderen van inhoud verbanden en het aanpassen van de lokale nieuws en weer.

instructies

1 Open een webbrowser en navigeer naar Yahoo.com. Zodra de belangrijkste pagina wordt geladen, klik op de "My Yahoo!" tab bovenaan het scherm. Als u een Yahoo! -account, Voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord in verband met het account en klik op "inloggen." Als u nog geen account hebt, kies een gebruikersnaam en wachtwoord door te klikken op de "Create Account" link.

2 Klik op het tabblad "Inhoud toevoegen" aan de bovenkant van het scherm. Klik op een tab toe te voegen aan de inhoud links die aan de linkerkant van het scherm verschijnen. Klik op de link "Ik ben klaar" aan de onderkant van het menu eenmaal alle gewenste links toegevoegd.

3 Klik op de "Change Appearance" link als je wilt de lay-out en de achtergrond op de pagina te veranderen. Op deze pagina kunt u een algemene thema verandering voor de "My Yahoo!" te selecteren pagina of kan gewoon kiezen om de kleur achtergrond die op het scherm verschijnt wijzigen.

4 Selecteer het tabblad 'Meer opties' als aanvullende veranderingen nodig zijn. Deze pagina biedt gebruikers de mogelijkheid om artikel voorbeeldweergave mogelijk te maken, een "My Yahoo!" lezer dat het lezen van de volledige tekst in een apart venster en andere soortgelijke opties mogelijk maakt de internetervaring verbeteren. Selecteer eventuele wijzigingen en klik op de link "Ik ben klaar" aan de onderkant van de pagina.