Hoe maak je een nieuw Facebook account te activeren

Hoe maak je een nieuw Facebook account te activeren


Facebook is een van de meest populaire social networking websites. Aanmelden voor een nieuwe account duurt slechts enkele momenten en is gratis. Je moet een kleine hoeveelheid persoonlijke informatie - zoals uw naam en datum van geboorte - en activeer je account door te klikken op de bevestigings e-mail van Facebook naar u gestuurd. Facebook-gebruikers moeten minstens 13 jaar oud zijn en een geldig e-mailadres.

instructies

1 Richt uw browser naar facebook.com.

2 Voer uw voor- en achternaam in de juiste velden, onder de "Sign Up" header aan de rechterkant van de pagina.

3 Vul uw e-mailadres in de "Uw E-mail" veld. Voer uw e-mail in de "Re-Enter E-mail" veld om het te bevestigen.

4 Voer een wachtwoord in de "New Password" veld. Uw wachtwoord moet minimaal zes tekens lang zijn en moet bestaan ​​uit letters, cijfers en leestekens voor extra veiligheid.

5 Klik op het drop-down menu om uw geslacht en geboortedatum in te voeren en klik op 'Aanmelden'. Voer de weergegeven CAPTCHA in de "Text in the Box" veld op de volgende pagina - indien u de weergegeven CAPTCHA niet kunt lezen, klikt u op de "Try Another Text" link. Klik ten slotte op "Sign Up."

6 Vind vrienden die u in uw e-mail lijst met contactpersonen door het invoeren van uw e-mail in de daarvoor bestemde veld en klikken op "Vind vrienden." Als u wilt vrienden later te vinden, klikt u op "overslaan deze stap" aan de onderkant van de pagina.

7 Voeg je middelbare school, hogeschool en / of werkgever informatie op de volgende pagina, indien gewenst. Klik op "Skip" om over te slaan of "Opslaan en doorgaan 'om de ingevoerde gegevens op te slaan.

8 Zoek op uw computer voor een profiel foto of maak een nieuwe foto met een webcam op de volgende pagina. Klik op 'Opslaan en doorgaan' om de foto die je hebt gekozen om uw profielfoto te stellen. Wilt u een foto later toe te voegen, klikt u op "Overslaan."

9 Meld u aan bij uw e-mailaccount en zoek de bevestigings e-mail van Facebook. Als u het bericht niet in je inbox te zien, probeer het controleren van uw junk e-mail of spam mappen.

10 Klik op de link in de e-mail om uw account te bevestigen, of kopieer het adres en plak het in uw browser. Een pop-upbericht weergegeven, waarin wordt bevestigd dat u uw account hebt gemaakt.

Hints

  • Voor maximale veiligheid, kies een wachtwoord dat is moeilijk voor iemand te raden, en een die is ook anders dan andere wachtwoorden die u online gebruiken.