Doet een iPad vereist Wi-Fi?

De originele iPad werd aangekondigd in januari 2010, en het eerste model was slechts een paar maanden later verzonden. De eerste die verkocht waren Wi-Fi alleen, en vele functies ervan afhangt. De iPad 2 begin 2011 debuteerde, en heeft dezelfde aansluitmogelijkheden als de eerste.

eisen

Wi-Fi-connectiviteit wordt standaard geleverd met de iPad, maar het ontbreken van een draadloos netwerk zal niet voorkomen dat het apparaat werkt. Veel functies, zoals surfen op het web, het downloaden / installeren van apps en e-mail, zal niet werken, tenzij je een verbinding. Een permanente verbinding is niet verplicht omdat de meerderheid van de apps offline kunnen worden gebruikt.

bestek

De eerste en tweede versie iPads kan worden opgewaardeerd tot 3G. Een 3G-dataverbinding kan de iPad een mobiele telefoon signaal. Dit signaal kan worden gebruikt wanneer Wi-Fi is niet beschikbaar of te langzaam voor uw behoeften. Dit is de beste optie als je niet beschikt over een draadloze router in uw huis of werkplek. Kies verstandig, omdat de optie 3G voegt ongeveer $ 130 tot het prijskaartje.

carriers

De eerste iPad met 3G is alleen compatibel met AT & T, maar met de iPad 2, kan AT & T of Verizon worden gebruikt als een provider. U moet het model dat overeenkomt met die vervoerder te kiezen. Als u ervoor kiest, kan de vervoerder alleen worden gewijzigd door het uitwisselen van de inrichting voor het juiste model. U kunt zich aanmelden voor de dienst direct op de iPad, wijzigen / diensten toe te voegen en controleer je dataverbruik. Geen lange termijn contracten zijn noodzakelijk. U zult maandelijks gefactureerd en kan de data-abonnement op elk moment annuleren.

Ontwerp

De iPad 2 + Wi-Fi is 1,33 pond., En de Wi-Fi + 3G-model weegt 1,35 pond. De zaak is iets ronder en dunner dan het origineel. De 3G versie heeft ook een micro-simkaartlade die SIM kaarten veel kleiner dan de normale grootte bezit. De iPad 2 is verkrijgbaar in zwart en wit, terwijl het origineel is alleen verkrijgbaar in het wit.