JPEG File Recovery

JPEG File Recovery


Een veelgebruikt formaat voor het plaatsen van beelden elektronisch op het web, een JPEG-bestand slaat digitale beelden in een gecomprimeerd bestandsformaat. Als je ontdekt uw dossier ofwel gaat niet open of vervormd lijkt, zijn er verschillende methoden die u kunt proberen om het te repareren. De oplossing kan zo simpel zijn als het hernoemen van het bestand, maar als dat niet werkt moet je een JPEG-recovery programma te gebruiken of neem het bestand naar een professionele recovery service.

instructies

Hernoem de Beschadigd JPEG-bestand

1 Klik met de rechtermuisknop op de beschadigde JPEG-bestand om een ​​optie te openen. Selecteer "Naam wijzigen."

2 De naam van het JPEG-bestand en sla het op.

3 Dubbelklik op de nieuwe naam JPEG-bestand om het te openen. Ga naar de volgende sectie als deze methode het probleem niet op te lossen.

JPEG Recovery Program

4 Download uw keuze van een JPEG-recovery programma op uw computer. Onderzoek een aantal populaire programma's zoals "JPEG Recovery Pro 5.0," "Foto Rescue" en "PixRecovery."

5 Open het herstelprogramma door te klikken op "File" en vervolgens "Open." Zoek op uw harde schijf naar het JPEG-bestand dat u wilt herstellen lokaliseren. Volg de aanwijzingen op het scherm om het bestand te repareren.

6 Wijs en sla het nieuwe herstelde bestand naar een andere locatie dan de één werd opgehaald.

Professional Recovery Service

7 Zoek een professionele recovery service online of lokaal, als u niet wilt proberen om het herstel zelf te doen.

8 Upload uw JPEG-bestand op een cd of flash-schijf naar een professionele recovery service poging om het bestand te herstellen hebben.

9 Sla een dubbele file voor jezelf totdat u het gerepareerde JPEG-bestand te ontvangen.

Hints

  • Back-up van de beschadigde JPEG-bestand voordat u het herstelprogramma in het geval er iets mis gaat in het herstelproces.
  • Het is een mogelijkheid dat uw JPEG-bestand niet kan worden gerecupereerd als gevolg van omvangrijke fouten of beschadigingen aan het bestand.