Hoe maak je een Hot Key Script

Hoe maak je een Hot Key Script


Sneltoetsen of sneltoetsen, zijn de sleutels of een combinatie van toetsen op het toetsenbord dat, wanneer ingedrukt op hetzelfde moment, een specifieke taak uit te voeren. Met een eenvoudige freeware macro-programma, kunt u een script dat een specifieke sneltoets of sneltoetsen en muisklikken in een bepaalde volgorde loopt te maken. Deze geautomatiseerde middelen, zodra het begint, kan een veelheid van gewenste taken uit te voeren en worden opgezet om continu draaien totdat u handmatig het script te stoppen. Dit is vooral handig bij het uitvoeren van repetitieve taken.

instructies

1 Download een sneltoets script programma.

2 Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in een map of het bureaublad en selecteer "New" en vervolgens "AutoHotkey Script" of "Text Document." Dit opent uw tekstverwerker op een lege pagina.

3 Typ in de opdrachten die u wilt de sneltoets script te lopen als je bekend bent met het script schrijven bent. Zo niet, AutoHotkey wordt geleverd met een script recorder.

4 Klik op de Windows knop "Home" of "Start" en vervolgens de muisaanwijzer op "Alle Programma's" en "AutoHotkey"; klik op "AutoScriptWriter (Recorder)."

5 Voer een "Run" lijn als u wenst om één te starten wanneer u begint om uw script op te nemen.

6 Sluit alle van de programma's op uw computer, behalve voor AutoScriptWriter. Als je wilt hebben het script te manipuleren een programma dat is al open, zorg ervoor dat het open en klaar voor de volgorde van toetsaanslagen en muisklikken je gaat opnemen. Als u wilt AutoScriptWriter om het programma te starten en uit te voeren binnen het programma, in de buurt van het programma voordat u de opname start.

7 Klik op "Record", dan lopen door het script als je wilt dat het optreden. Dit minimaliseert onmiddellijk AutoScriptWriter om een ​​"Stop" knop in de rechter bovenhoek van het scherm. Wanneer u de hele reeks hebt voltooid, klikt u op "Stop."

8 Klik op 'Opslaan'. Dit brengt het venster 'Save AutoHotkey Script ". Noem het bestand en klik op 'Opslaan'.

9 Klik op het opgeslagen bestand om het script uit te voeren.

Hints

  • U kunt de .ahk script bestand te converteren naar een EXE-bestand nadat u het op te slaan als je wilt.