Hoe maak je een YouTube-profiel Geotag

Hoe maak je een YouTube-profiel Geotag


Bij het delen van uw video's op YouTube, het toevoegen van locatie-informatie kan een goede manier om te netwerken of om meer informatie over de video onderwerp verschaffen. In tegenstelling tot YouTube-video's, die kunnen worden gelabeld met Google Maps, je YouTube-profiel heeft een eenvoudiger benadering van de weergave van uw gegevens. Hoewel het niet een kaart van uw locatie weer te geven, kunt u uw profiel om uw geografische verblijfplaats te geven. Om privacy redenen, YouTube geeft je niet de mogelijkheid om meer dan uw stad en land te delen geven.

instructies

1 Klik op de pijl naast uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de startpagina van YouTube. Een drop-down menu zal verschijnen. Klik op de link 'Instellingen' naar de pagina 'Accountinstellingen' te laden.

2 Druk op het tabblad 'Profile Setup "in de linker zijbalk. Scroll naar beneden naar de "/ Hometown Location" sectie.

3 Selecteer uw land uit de drop-down menu aanwezig. Wilt u meer specifieke geografische informatie toe te voegen, kunt u ook in uw woonplaats, de huidige stad en postcode. Deze opties zijn allemaal optioneel. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop "Wijzigingen opslaan" aan de onderkant van het scherm. U kunt uw locatie-informatie op je YouTube-kanaal pagina bekijken.

Hints

  • Heeft informatie over uw woonadres niet in uw profiel YouTube-profiel of op je YouTube-video's.