Hoe maak je een CompuServe GIF Transparant in Photoshop CS3

Transparantie in afbeeldingen biedt voordelen. Sommige items, zoals avatars en iconen, moet transparant zijn, zodat ze in staat op een gekleurde of gedessineerde achtergronden worden geplaatst, bijvoorbeeld. Bij het starten met een CompuServe GIF, ben je al halverwege op de transparantie, zoals GIF - graphic interchange-bestanden - zijn een van de enige afbeelding bestandsindelingen die transparantie ondersteunen. Gebruik Adobe Photoshop CS3 naar gebieden van transparantie aan te wijzen in het GIF.

instructies

1 Open Adobe Photoshop CS3. Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Open." Blader naar de GIF te openen. Om het zoeken te beperken, trek de "Bestanden van het type" menu en selecteer "CompuServe GIF." Dubbelklik op de afbeelding om deze te openen.

2 Klik op het pictogram "Lasso", de derde uit de top van de kolom 'Extra'. Teken de omtrek rond een deel van het beeld te verwijderen, een deel van het beeld om transparant te maken.

3 Druk op de "Delete" toets op het toetsenbord als de knipperende lijnen rondom het geschetste omgeving. Het gebied wordt verwijderd en vervangen door een grijs-wit dambord, symbool van transparantie Photoshop CS3's.

4 Herhaal de "Lasso" en "Verwijderen" proces gebieden op de GIF transparant te maken.

5 Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Opslaan als. " Hernoem de GIF naar de oorspronkelijke behouden of te houden met dezelfde naam te overschrijven. Zorg ervoor dat "GIF" is gekozen uit de "Format" drop-down menu. Klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Waardoor de gehele CompuServe GIF transparant is mogelijk, maar u zult niet in staat om iets te zien. Om deze functie uit te voeren, na het openen van de GIF om de werkruimte, dubbelklikt u op de achtergrondlaag met de GIF op de "Layers" palet op de rechterbenedenhoek van het scherm. Klik op "OK" op het kleine pop-up venster veranderen van de naam van de laag op 0. Schuif de "Dekking" bar aan de bovenkant van het palet naar Layer "0%." Het beeld zal op volledige transparantie, toont alleen de grijs-wit dambord werkruimte.