Hoe kan ik SFX bestanden te converteren naar bestanden Zip

Hoe kan ik SFX bestanden te converteren naar bestanden Zip


Een SFX-bestand is een gecomprimeerd bestand in een zip-formaat. Er is een duidelijk verschil is echter dat je geen software nodig om de inhoud ervan uit te pakken, want het pakt zichzelf uit. Het enige wat je hoeft te doen om alles uit het bestand dubbelklik erop en vertellen waar u de inhoud van opgeslagen willen. Het omzetten van een zelfuitpakkend bestand naar een gewone zip-bestand kan snel worden bereikt, en de enige software die je nodig hebt is Windows zelf.

instructies

Windows

1 Zoek uw SFX-bestand en dubbelklik erop. Dit zal een prompt waarin u wordt gevraagd waar u de inhoud uitgepakt te willen. Kies ergens dat veel ruimte en enkele pictogrammen heeft. Uw bureaublad kan een goede plek om te zijn, of misschien Mijn documenten. Nadat u de bestemming hebt geselecteerd, laat de bestanden uit te pakken. Het kan een tijdje duren, afhankelijk van hoe groot de bestanden zijn.

2 Wacht tot de bestanden van alle niet-gecomprimeerde en dan gewoon opnieuw te comprimeren. Markeer alles wat er zojuist is uitgepakt met de rechter muisknop, en klik op "Verzenden naar."

3 Selecteer "gecomprimeerde (gezipte) map" van dat menu en Windows zal automatisch comprimeren alle bestanden uit het bestand SFX in een nieuw zip-bestand. Het zal in exact dezelfde plaats waar de originele bestanden waren. Het kan een tijdje duren voor het comprimeren, afhankelijk van hoe groot het bestand is. Als het klaar is, zult u uw SFX bestand heeft omgezet in een nieuw zip-bestand.

regenjas

4 Volg stap één in de sectie Windows. Gewoon dubbelklikken op het SFX-bestand en pak de inhoud ervan naar een map van uw keuze.

5 Markeer de items die zijn uitgepakt en houd "Control" en klik vervolgens "Maak archief met

artikelen", waar staat echter veel items die u hebt geselecteerd.

6 Wacht tot de items te comprimeren in een zip-bestand. De tijd die nodig is, hangt af van hoeveel items worden gecomprimeerd, en hoe groot ze zijn.