Wat is een goede Download Speed ​​voor Streaming Web programma's?

Wat is een goede Download Speed ​​voor Streaming Web programma's?


De basisregel voor een goede streaming video-ervaring is om de snelste internetverbinding u toegang te hebben gebruikt. Major streaming video sites lijst minimale snelheid van Internet eisen voor het bekijken, die kan variëren van 500 kilobits per seconde tot 4 megabits per seconde. Andere factoren die het streamen van video afspelen kunnen beïnvloeden zijn onder andere videokwaliteit, lokaal netwerk connectiviteit en computer specificaties.

Kwaliteit

Streaming Internet video websites kunnen een video in verschillende kwaliteit aan te bieden. Voor een optimale kijkervaring, kiest u de videokwaliteit geschikt is voor uw huidige internetverbinding. Als uw internetverbinding trager is dan 4 Mbps, kies een lagere kwaliteit video op een van beide 320p of 640p resolutie. Aansluitingen sneller dan 4 Mbps kunnen genieten van high definition (HD) video's, die kan komen in 1020p of 720p.

netwerksnelheden

Bedrade Ethernet netwerkverbindingen voorkeur draadloze omdat ze een hogere doorvoer en stabieler zijn dan draadloze verbindingen. Als uw computer gebruik maakt van een draadloos netwerk aan te sluiten op een gedeelde breedbandinternetverbinding als een thuis netwerk, gebruikt u een 802.11g of 802.11n draadloze kaart, omdat deze normen hebben een hoge throughput voor een soepeler video-streaming.

Netwerk verkeer

Het verkeer op het netwerk kan uw streaming video kwaliteit beïnvloeden. Bandbreedte-intensieve activiteiten, zoals het downloaden van grote bestanden of het spelen van grafisch intensieve video games online door een andere computer op het netwerk kan ertoe leiden dat uw streaming video langzaam te downloaden, stotteren of te stoppen tijdens het afspelen.

Buffer

De meeste streaming video spelers hebben een buffer die vult, zodat u continu kijken naar de video zonder pauzeren om meer gegevens te downloaden. Als u wilt bekijken streaming video op een tragere verbinding die stottert tijdens het afspelen, kan de video buffer om volledig voor het bekijken van de video in zijn geheel in te vullen.

overwegingen

Controleer de minimale systeemvereisten van de streaming video website en zorg ervoor dat uw computer voldoet aan of overtreft hen. Als uw computer alleen voldoet aan de minimale vereisten, sluit alle andere geopende programma's afgezien van uw browservenster om de computer toe te wijzen zijn processing power om het afspelen van video.