Hoe de Adobe Flash plug-in installeren voor Internet Explorer

Hoe de Adobe Flash plug-in installeren voor Internet Explorer


De Adobe Flash Player plug-in kun je video's en films bekijken via de Internet Explorer webbrowser. Flash Player maakt het mogelijk deze media om snel te downloaden en zorgt voor hoge kwaliteit resolutie. Met zijn multiplatform ontwerp, is het een standaard voor het bekijken van webpagina rich content op het internet. Gelukkig kun je downloaden van de Adobe Flash Player plug-in gratis.

instructies

1 Open de Internet Explorer webbrowser, en laat het dan volledig te laden. Zorg ervoor dat je verbonden bent met het internet.

2 Download de Adobe Flash Player plug-in door te klikken op "Nu downloaden" op de website van Adobe. Schakel het selectievakje vermeld naast "Launch Flash Player na de installatie." Selecteer "Run" wanneer u wordt gevraagd om "Opslaan" of "Run."

3 Selecteer "Install" in het dialoogvenster Installeer Adobe Flash Player box. Selecteer "Recommended Installation." Kies "Finish" wanneer het downloaden is voltooid. Zodra u klaar bent met het installeren van deze plug-in, zal Windows in te stellen als standaard mediaspeler voor alle web content die u bekijkt op Internet Explorer. De ActiveX-besturingselementen in Internet Explorer zal deze plug-in elke keer dat je bekijken of te downloaden web content zoals video's, films en animaties te activeren.