Hoe kan ik een Averatec AV3715-ED1 Laptop Fix

Hoe kan ik een Averatec AV3715-ED1 Laptop Fix


Laptop reparatie kan een lastig proces zijn, en om die reden veel consumenten rekenen op een professioneel of hun machines uit om de fabrikant te sturen voor reparatie. Echter, kunt u uw AV3715-ED1 laptop vast te stellen, zelfs als je geen eerdere kennis computer het oplossen van problemen. U kunt de stroomkabel, batterij en het toetsenbord en de monitor storingen op te lossen met behulp van slechts een kruiskopschroevendraaier. Geen enkele andere instrumenten zijn nodig om uw AV3715-ED1 laptop te herstellen in zijn volledig functionele toestand.

instructies

1 Zorg ervoor dat de adapter goed is aangesloten op de achterkant van de computer. Ook moet de adapter niet los van de overspanningsbeveiliging of een stopcontact is aangesloten zijn.

2 Denk aan de batterij van de Averatec AV3715-ED1 laptop te vervangen als de stroom problemen, zelfs blijven bestaan ​​na controle van de adapter. Flip de Averatec op en vind de batterij overzicht, dat is de horizontale lijnen op de top van de onderkant van het apparaat. Onder de batterij vindt u de batterij vrijlating mechanisme, dat toen gleed naar rechts zal de batterij van de Averatec's los te maken voor vervanging te vinden.

3 Draai de Averatec om en verwijder de schroeven aan de onderkant van de laptop. Deze schroeven kunnen worden verwijderd met een Phillips schroevendraaier. Draai de laptop terug over om te beginnen aan de nu losse toetsenbord gedeeltelijk te verwijderen uit de behuizing van de laptop. Dit zal u toelaten om een ​​niet-reagerende toetsenbord op te lossen.

4 Let op de kabel van het toetsenbord, dat loopt van de onderkant van het toetsenbord van de AV3715-ED1 laptop naar beneden naar de onderkant van het toestel, waar het zou moeten aansluiten in het toetsenbord kabel aansluiting. Als de kabel los van deze bus, trekt u stapsgewijs aan de ene kant van de socket. Alleen trek net genoeg om de kabel terug in te schuiven. Druk op de socket weer om het weer op zijn plaats te vergrendelen.

5 Controleer of de monitor inverter kabel van de AV3715-ED1 laptop als achtergrondverlichting van de monitor is mislukt. Een verbroken inverter kabel zal een leeg, donker scherm veroorzaken. Verwijder de schroeven aan de kunststof ring die rond de omtrek van het scherm. Deze schroeven moeten nog steeds worden bedekt met zeehonden of doppen die kan worden geknald met je vingers. Met de zegels uit de weg, kunt u een Phillips-schroevendraaier gebruiken om de schroeven te verwijderen.

6 Verwijder de bezel. Begin bij een hoek van de ring en wrikken omhoog. De ring wordt op zijn plaats gehouden door kleine grendels die bestaan ​​tussen de ring en de rest van de behuizing van het beeldscherm. Werken langs de omtrek van de ring met je vingers om de grendels los zal zorgen voor volledige bezel verwijderen.

7 Sluit de AV3715-ED1 laptop scherm inverter kabel om de achtergrondverlichting te herstellen. Deze zwarte kabel is te zien zodra de ring wordt verwijderd. Het ligt aan de inverterkaart, die horizontaal strook die loopt onder in de blootgestelde scherm. Op het bord is een socket dat de omvormer kabel in moet worden gestoken. Til aan de rand van deze aansluiting en steek de kabel. Druk omlaag om de aansluiting te vergrendelen.