Hoe maak je een Gmail-account te gebruiken voor nieuwe berichten op Craigslist

Craigslist biedt een gratis dienst die u toelaat om advertenties uploaden voor items die u wilt verkopen of weg te geven. Sommige mensen ook gebruik maken van Craigslist voor andere doeleinden, zoals reclame kamers te huur en diverse diensten. Als u niet wilt dat uw telefoonnummer te plaatsen op een Craigslist openbaar forum, gebruik maken van de geïntegreerde e-mail-functie bij het maken van uw Craigslist advertentie. Het typen van uw Gmail-adres in de anonieme e-mail veld creëert een link naar uw account zonder het maken van uw Gmail-adres bekend bij iedereen die uw advertentie bekijkt, met inbegrip van mogelijke e-mail spammers.

instructies

1 Ga naar Craigslist.org en klik op "Post to Classifieds" in de linkerbovenhoek van het scherm. Kies het type advertentie dat u wilt posten van de keuzes aangeboden en klik op "Doorgaan."

2 Klik op de knop voor de categorie waarin u wilt dat uw advertentie wordt weergegeven en klik op 'Doorgaan' aan de onderkant van het scherm.

3 Voer de prijs in uw advertentie als u iets te verkopen. Typ een titel in het "Posting Title" veld. Typ uw Gmail-adres in het invoerveld net onder de terbeschikkingstelling titel, klik op de knop voor "Show", "verbergen" of "anonimiseren", afhankelijk van uw voorkeur.

4 Stel het lichaam van uw advertentie. Als u foto's wilt toevoegen, klikt u op 'Add / Edit Images "te uploaden naar vier foto's. Klik op "Doorgaan."

5 Ga naar "Gmail.com" om uw inbox te controleren op een bevestiging e-mail van Craigslist. Klik op de link in de e-mail naar de lijst-preview-pagina te bladeren. Accepteer de gebruiksvoorwaarden en voer de Captcha zin in het tekstveld.

6 Klik op "Doorgaan" om uw advertentie op Craigslist te publiceren.

Hints

  • Het kiezen van meer dan één categorie voor een "help wanted" advertentie wordt je aanbieding meer zichtbaarheid te geven, maar het kost 25 cent per categorie. Dit bedrag zal worden gefactureerd aan uw Craigslist account.